Podozrenie - priateľ Psychopat - porucha osobnosti

talentmania

Presne su to len vyhovorky kvoli detom ale....Co mam robit,kam mam ist ked mam male deti,to je take tazke....Nenavidim tieto slova prepacte my vsetci ale tiez som ich pocuvala uz od detstva a teraz aj ked uz mam svoj zivot stale ich pocuvam a nie uz len od svojej maminy ale aj od svojej sestry.Proste sa len vyhovaraju na deti teraz sestra a predtym moja mamina.A teraz ked sme vsetci vyrastli osamostatnili sme sa tak aj tak mamina nevie opustit otca.Ale uz ma dalsiu vyhovorku ze ja vas nechcem zatazovat:(Mne az tlak stupa ked to pocujem.Takze rada je taka cim skor opustit muza kym je dietatko este male urcite mu budes vediet dat viac lasky ked ty sama budes stastna.Prajem vela stastia.

nyank

a na psychiatriu ho dostanes jedine ak nanho zavolas policajtov alebo zachranku, ked mu drbe, co je tiez diskutabilne, pokial sa vie tvarit pred cudzimi normalne. aj obvodny lekar ma pravo poslat ho na psych. vysetrenie proti jeho voli.

nyank

no presne, my sme to tiez doma mali takeho psychopata. potom som presvedcila mamu, aby sme usli. prec od neho najdalej ako sa len da. co si myslis, ze aky otec to bude pre dieta, preboha???

natusa42

absolutny suhlas s kpl ..uplny ...poznam vela parov v mojom okoli,co ostali spolu vraj preto,aby "detom bolo lepsie ,aby vyrastali v uplne rodine " chahahahhaha ..mne je to tak strasne na smiech ,ved deti by boli najstastnejsie,keby ten jedne z rodicov ,co im ublizuje bol daleko od nich ..a aby neublkizoval tomu druhemu a nie toto ..ze zit radsej aj so psychopatom ,ale aby dieta bolo v pohode ..a podla mna toto je len zasterka ,nic ine ,lebo kvoli sebe v prvom rade ho nehcces opustit,nie kvoli malemu ..kvoli sebe a chces to na niekoho "zvalit "

A-45

Podľa mňa jasné, že ak bude súhlasiť s tým vyšetrením, tak nech podstúpi nejaké. Ale dávaj pozor aby si nemyslel nejako, že si ho urazila tým alebo ako pretože môže ešte viac vybuchnúť.

kpl

Myslela som to tak, ze sa kvoli mne cely zivot obetovala zila s niekym nie preto, ze by to bolo v prvom rade jej zelanie, ale len kvoli tomu, aby som nebola ukratena o (nazvyme ho) otca. A ver mi, ze ja by som bola milionkrat stastnejsia len s mamou, sama. Ja som videla, ze to robi kvoli mne, ze sa tvari, ze je stastna a nebola. A ked dieta nevidi stastnu matku (a deti to vzdy vycitia, oni nie su hlupe), nie je ani ono stastne.
Neobetujte sa kvoli tym, ktorych milujete lebo ich neskor budete nenavidiet.

kpl

martinkkka22 podla mny by si mala k psychologovi zajst ty. A nemyslim to v zlom! Si naozaj ochotna az tak sa obetovat kvoli synovi? Az tak, ze chces zit s niekym kto sa vyhraza smrtou a koho ako sama pises niekde HLBOKO lubis. Az tak sa chces obetovat, ze aj ked vies, ze to nie je dobry chlap do zivota, tak s nim chces zostat? Toto robila moja mama. Len kvoli mne. A nenavidim to. Nenavidim, ze si nespravila lepsi zivot kvoli mne!