Diéta Ing. Petra Havlíčka

alisss

araz, snazim sa, kazdy den sa idem minimalne na pol hodinu prejst a 1-2x denne chodim na zumbu :) Ako si sa stravovala predtym?

alisss

Ahojte, ja tuto dietu drzim uz 3 tyzdne a mam dole tak 3 kg :) Zo zaciatku som si to aj vazila, potom uz nie ked som mala prehlad. Najhorsie pre mna je udrzat chute na sladke, inak je to podla mna v pohode.

araz

moletka možeš dať link na tu dietu?ja so tu v nejakom príspevku dávala,či je to tá istá,skušam ju 10 deň,uplne presne to až tak nevážim,ale jem tretinu toho čo som jedávala,doslova som sa prežierala a píšem že za tých 10 dní nič ani deko ani cm dole,proste nič

Marsmeloun

no tak ak to budes držať jasne že schudneš ... lem potom by si to mala dlhodobo držať .. vlastne mal by to byt tvoj životný štýl už .. lebo príde jojo ...ale na mna je to zbytočne moc zložite ...urcite si idem pomaranč vážiť a odkrajovať z neho :D :D ak nemáš cely den čo robiť a iba uvažuvať nad jedlom tak skus ... :-) neviem no ... vyskuaj a potom nám napíš ako idu kilecka dole :-) ale inšpiračne je to dobre ...možeš tam pokukať ako to má približne vyzerať a čo kedy ...:-)