Ako skončiť s alkoholom

Príspevok v téme: Ako skončiť s alkoholom
Dendula235

2 roky,zachvilu už necelé tri roky vkuse pijem alkohol,VEĽA alkoholu. lenže ešte mám len 15 rokov,chcem s tým už konečne prestať,dokazila som si s tým všetky vztahy v škole či v rodine,ale ja neviem prestať niekedy som vydražala "AŽ" mesiac bez alkoholu ale zas som sa dostala do partie ktorá vkuse pije a som v kaši.Pomôžte mi,bez toho aby som opustila moju partiu,verte mi že oni mi to nedávaju.Oni sú tý dobrý a pijú len zo zábavy,lenže ja už sa bez alkoholu ani zabávať neviem.

jojaaa

Dendula235...skus si kupit ametyst(liecivy polodrahokam) a daj si ho do "napoja"(piva,vina!?)...spavaj s ametystom pod hlavou...je to zazrak! Prajem vela stastia!

nathália08

áno,tu pomôže iba odborník-a tú partiu radšej opustiť,a držať sa v blízkosti ľudí,ktorí neholdujú alkoholu vôbec.
Choď za rodičmi,a popros ich,povedz im že ťa to mrzí aká si bola,a chceš sa polepšiť.Budeš prekvapená,ako ti radi pomôžu,budú radi,že si otvorila oči,a vidíš že to čo si robila,-že vieš že to nie je dobré.
Urob to,lebo sa zničíš,dievča.
Čo chceš v mladom veku zničiť si pečeň,či mozog???chceš mladá zomrieť???
Bude to nepríjemné,povedať to rodičom,či odborným lekárom,ale to je pre teba najlepšie-samozrejme ak naozaj chceš skončiť.Držím palce.

svet21

Dendula...skonči s partiou a to hneď,ak chceš sama prestať,inak to nevidím.To si mala 12.r.keď si s tým začala?A čo rodičia,oni nevidia,že chodíš domov opitá? To sa mi nechce veriť.Si prakticky ešte dieťa a určite potrebuješ pomoc,lenže od tzv.tvojich "kamarátov" sa jej určite nedočkáš.Ak to veľmi chceš,tak vyhľadaj odbornú pomoc.Určite Ťa podporia aj Tvoji rodičia,ktorým predsa nemôže byť ľahostajné,kam si sa dostala.Ale v prvom rade opusti tú partiu.

lost

zasit usta..

alebo.. spit ta tak, ze vyvracas 2/1 criev a .. nikdy sa na neho nepozries (toto rob jedine pod dozorom rodica!)

alebo.. najjednoduchsi sposob je. ZATAT A PRESTAT....

je to lahke.. velmi lahke.. neverila by si ako lahke... staci mysliet na to ze to neurobim, nenapisjem sa a OK..