vysadenie HAK

Príspevok v téme: vysadenie HAK
Luc135

Ahojte, dost uvazujem nad vysadenim HAK uzivam ju uz skoro 2 roky pred tromi mesiacmi som presla na Lunyttu. Pribrala som 4 kila predtym tiez 4 dost ma zacala hlava boliet, o naladovosti ani nehovorim. Tak ju chcem vysadit. Je to sice pohodlne ale nechcem sa tlacit hormonmi. Tak vas prosim o vase skusenosti s vysadenim. A o radu ako sa chranite pred otehotnenim. Mne sa zatial najviac pozdava pharmatex ak mate skusenosti aj s nim tak si rada precitam. Dakujem za rady.

Luc135

Matussska, heh sak stane sa. Mna tiez pri lunytte dost presla chut. Tiez este nechcem mat babo tak si musime davat pozor :)

Luc135

Vysadila som z toho dôvodu, že som nemala žiadnu chuť na sex, ani keď som zmenila na tabletky s iným obsahom hormónov. Tak som si povedala že si nenechám ničiť vzťah tabletkami a radšej som ich vysadila. Iné vedlajšie účinky som nemala žiadne, iba tento jeden..Brala som ich štyri roky. Jedinú nevýhodu to má teraz že sa bojím tehotenstva tak si budeme musieť dávať riadne pozor :)

Inner

luc135,

ak ta boli hlava, okamzite musis antikoncepciu vysadit! Na to ta mal lekar upozornit, je to velmi nebezpecne. Pri HAK hlava boliet nesmie. Treba prejst na nizsi obsah estrogenu a ked to potom neprejde, uzivat HAK nesmies potom vobec. Bohuzial viem, o com hovorim...

Luc135

Potkanica, a teraz sa ako budes chranit pred tehot ? no to aj ja dufam ze schudnem a celkovo dufam ze mi bude lepsie. tak snad sa ani na mne neprejavi nic zle akurat sa bojim ze sa mi vrati moja dost bolestiva menstruacia ale s hak som mala tiez bolesti akurat nie az take silne.

darkmother

ahoj, ja som po 8 rokoch nepretrziteho uzivania vysadila hak, najprv som brala novynette a potom lindynette. nemala som pocas brania ziadne problemy a ani po vysadeni som nemala ziadne vazne problemy - ziadne priberanie, ziadne vypadavanie vlasov, ani zla nalada nic. ale vyhadzala som sa na tvari strasne, teraz mi to uz prechadza - po 5 mesiacoch od vysadenia. a citim sa dobre.

potkanica

ja som uzivala Lunyttu po dobu 5 mesiacov a pribrala som 6kg...pred 4dnami som ju vysadila, dufam,ze sa mi konecne podari schudnut, ked nebudem nadopovana hormonami

Luc135

A mozem sa spytat preco si vysadila? Inak som sa docitala ze niekomu zacnu aj vlasy vypadavat. Tak dufam ze to sa nestane.

matussska

ahoj, ja som vysadila antikoncepciu pred piatimi dňami ale zatiaľ nepociťujem nejakú zmenu. Bojím sa iba že budem mať rozhádzaný menzes lebo ten som nemala nikdy pravidelný :( Zatial sa chránime kondomom, no uvažujem že ho budeme kombinovať aj s Pharmatexom. Istota je istota :)