Epilator a podpazusie

Príspevok v téme: Epilator a podpazusie
ANTYlopa

ahojte,
takže každý sa tu pýta na radu ja vám chcem jednu ponúknuť... dnes som vytiahla jednu veľmi neprijemnu vec a tou je epilátor... pre krásu sa trpí a ja som trpela dosť... myslela som si že nohy nebudu bolieť ako napr. podpazušie, a veľmi som sa splietla takže ženy ak sa bojíte týchto hračiek vám odporúčam v podpazuší to bolí najmenej a iba vidíte ako vám trhá chlpky a nič necítite... :) dobre nie?

User_37597

( www.alza.sk )
povazujem velmi za doverihodnu lebo alza je naozaj slusny obchod a aj dodrzuju podmienky kupi a predaja.co sa tyka strojcekou na tejto stranke som nasla jeden podobny mojmu a to je ten zeleny BRAUN 3170 Silk épil SoftPerfection lenze ten nema plnu vybavu a v podstate ziaden na tejto stranke nema plnu vybavu ako mam ja.
ja mam tento -odkaz odstránený- a plna vybava pre mna lebo to co je na strojceku je nadstavec s takymi masirovacimi kolieskami takze svojim sposobom trpne to miesto ked ho epilujem a druhy nadstavec co je vedla toho tak ten je na zastrihavanie dlhych chlpkou plus priesvitny kryt sa da dat dole a nakoniec sa s tym da v podstate oholit do hladka.osobne by som si uz nekupila ziadny strojcek ktory nema tie male masirovacie kolieska na nadstavci..som na to zvyknuta a bez nadstavca verte ze to boli viac.
preto si myslim ze uz je na vas ci pojdete nakupovat do kamenneho obchodu niekde do nejakeho electra alebo si objednate z alzi alebo najdete nejaku stranku kde maju tento co mam ja.vo vseobecnosti ako som pisala nevidim jediny iny rozdiel medzi strojcekmi ako v tom ze su s nadstavcami a bez.
ako som povedala ja si epilujem s nadstavcom nohy,bikiny,paze,rit :D.zo zastrihavacim strojcekom jedine v zime ked mam dlhe chlpy na nohach a tam intimne miesta kazdy mesiac dva krat cca. :)

User_37597

chlpok nemas nahodov messenger?alebo aspon mail kde by som ti mohla poslat obrazky aky mam ja a s kaym prislusenstvom a aky by som ti doporucovala.

Chlpok

ahoj bibisa dakujem za link prepac ze zas otravujem ale nevyznam sa v tích epilatoroch ktorý je lepší.. nemohla by si mi poradiť, ktory z tej stránky čo si mi poslala je najlepsi? ktory sa oplati kupit a zbytocne nevyhodit peniaze ? dakujem ti pekne :)

User_37597

ak si uz niekedy videla na kupalisku zensku ktora mala plavky a trcali jej s bokou plaviek chlpy tak to su bikiny.nie presne to brusko chachari :D ale iba boky. :D