Zarastajuce nechty na rukach?

JarkaMart.

Pri zarastajúcich nechtoch môže byť problémom strihanie. trendynechty.sk v tomto článku je podrobne popísaná jedna z príčin a aj riešenie.

nicolette

No jasné, že aj na ruke ti môže zarastať necht :) ja som nedávno mala taký nepríjemný problém, že som s prostredníkom ľavej ruky narazila (počas upratovania) do steny, strašne ma to zabolelo, vzápätí sa mi zalial ten necht krvou a už to začalo.. zrejme sa tam dostala infekcia, tak sa mi to zapálilo a na (ne) dotyk to dosť bolelo, uff, už nikdy viac :) na liečbu a regeneráciu som si kúpila gáfrovú masť, ktorú som si dávala na noc a cez deň som si zas dávala kalciovú masť.. kúpiš v lekárni... no a samozrejmosť bol aj repík... za 2 týždne som už bola zahojená :)

janaks

Môže ti zarastať.Mne zarastal na nohe palec.2 krát mi strhávali kus nechta ,no stále sa to vracalo.Neskôr mi potom strhli celý a teraz je to už ok.No hneď sa nelakaj.Isto to nemáš ešte v takom štádiu,ze to bude treba operovať.Choj do lekárni,kúp si gáfrovú masť a daj si to na nechet.Nechaj si to aspoň dva dni, potom to prelep na novo a potom uvidiš, či to už stačí alebo ešte nie.Vytiahne to zápal ,kým to nie je až také strašné.