Pozor Aquamid je jed

Príspevok v téme: Pozor Aquamid je jed
serbiagirl

Vcera som zaregistrovala temu ohladom vyplne pier vrasok a podobne nevstrebatelnym aquamidom.Baby,RUKY PREC!!!! Mozno mate zname,kamosky,ktore si ho pochvaluju,ale urcite ho nemaju dlhsie ako 6-9 rokov.Aquamid sa po vacsine prejavi az po tomto obdobi.
Moja sestra zijuca v USA si takisto pomocou tohto jedu dala zvacsit pery.Treba uznat,vyzeralo to velmi dobre.Bola spokojna celych 8 rokom.Az do nedavna.Na vrchnej pere jej zacala tato latka migrovat a tvorili sa v pere drobne zhluky,alebo tzv granule (presne neviem) vyzeralo to hrozne!doslova strasidelne,nemohla sa pozerat do zrkadla,bola zufala a dala vypoved v praci!!Presla si 5 otrasnymi mesiacmi,musela zhanat chirurga ktory jej to odstrani,co bol dost problem.Ked sa obratila na chirurga ktory jej aquamid zaviedol,tak ostala nemilo prekvapena.Varoval ju stylom : aquamid je nova latka na trhu,ale presla vsetkymi bezpecnymi kontrolami statu(ktore su mimochodom riadene farmaceutickymi koncernami!)
Po 5 mesiacoch sestra vyzera ako predtym aj ked na perach sa to podpisalo trochu.
Dat sa dokopy ju stalo 6 500 dolarov,teda aquamid tvoril len necelu patinu.
Pokial si citate prispevky na internete,negativne skusenosti maju v 90% zeny,ludia,ktori si aquamid nechali zaviest par rokov dozadu.Jeho druha tvar sa prejavi cca po tych 5-8 rokoch.Najdete kvantum pripadov,kde ludia boli zufali a pisali ze aquamid im znicil tvar.Ja len nechapem preco su doktori ochotni riskovat svoju povest,dobre meno a vlastne aj prisahu,ved sa zaviazali ze v prvom rade nemaju ludom ublizit...

monka sponka

Dobry den damy.
Zila som dlhe roky v Australii.Asi pred 10timi rokmi som si dala aquamid.Nikdy sa mi nic z neho nestalo.Niekedy to ma tendenciu ze si to musim premasirovat.ale to je vsetko.mam v tvari asi 3mll a je to ok.Neviete kde v Ziline ho robia?
Pekny den

andrea12345

lamima
V perach nemam nic, ja som si dala pichnut do nosolabialnych vrasok. Mam uzku tvar a s tymi vraskami od nosa dole som vyzerala hrozne strhane. Uz mi to povedalo viacero ludi, co ma dlhsie nevideli.
Pichol mi najskor 1ml s tym, ze dopichne ked bude treba, aby to nahodou neprehnal. Bolo to malo, tak mi po mesiaci dopichol este 0,5 ml. Teraz je to uuuplne supeeer:)))

lamima

andrea1234
no vidis, uz som pocula tento nazor a ide ma porazit :-((( ja som si dala remake a nie som spokojna. Ale co uz, aj zla skusenost je skusenost, ked mi zmizne, pojdem k D.Č.
poslala by si mi fotku tvojich pier?
aj ja ti poslem svoje. Moj mail je: lamima9@gmai.com
dakujem :-)

lamima

andrea1234
no vidis, uz som pocula tento nazor a ide ma porazit :-((( ja som si dala remake a nie som spokojna. Ale co uz, aj zla skusenost je skusenost, ked mi zmizne, pojdem k D.Č.
poslala by si mi fotku tvojich pier?
aj ja ti poslem svoje. Moj mail je: lamima9@gmai.com
dakujem :-)

blink_182

Je jasné že nič čo naše telo nemá prirodzene je škodlivé... len sa to nemusí prejaviť vždy. Ale ľutujem ľudí ktorý sa na niečo takéto dajú pretože si nevážia samích seba. Ale raz na to doplatia a potom ich prejde smiech :-)) Nech žije prirodzenosť! :-))

RNG

serbiagirl, ja len neviem pochopit, preco sa zenam nepaci ich vlastne telo a chcu mat nasilu ine, hoci aj s rizikom vazneho zdravotneho problemu, dokonca ja smrti. "Nehod' primoperaciach je vela, len sa o tom nehovori, dokonca to zahrnuje aj rozne znetvorenia a smrt.
Viac na
www.breastimplantinfo.org
Samozrejme, kedze je to znacny zdroj prijmu pre lekarov, budu fakty okolo rizioka co najdlhsie zatajovat s vyhovorkami, ze vyskum okolo toho este nebol dokonceny a teda data nie su este dokoncene.
Poriadna loz, kedze sa tieto operacie robia uz od 70tych rokov ako na pase.
Pozri aj napr toto
breast-augmentation-review.com

andrea12345

lamima
Ja som u D.C. bola v Pezinku a ked som mu povedala o mojich obavach, tak ma takmer vysmial. Myslim to v dobrom, kto ho pozna, tak vie.. Povedal mi okrem ineho, ze kyselinu mozu pichat kozmeticky a na Aquamid si trufnu len kvalifikovani MUDr. Dala som si to a som velmi spokojna. A nemusim chodit na kyselinu kazde 3 mesiace ako moje kamosky.

lamima

darinadara

ahoj, bola si na tom aquamide? som zvedava co ti povedal D.Č o tom a ci si si ho dala, lebo ja som tiez mala zaujem, len ma odradili tieto diskusie a clanky. Napis prosim svoju skusenost, dakujem

serbiagirl

mojej sestre to robili v australi pocas dovolenky...preto mal fest problem v usa to dat odstranit

uplne suhlasim s RNG

kym bude dopyt nas sprostych ludi tie spolocnosti co jedy dodavaju si uz najdu cesticku ako sa k nam dostat...

btw RNG aky mas nazor na silikonove implantaty?

RNG

Zialbohu bolo schvalenych hromada "liekov" , ktore maju medzi skodlivymi postrannymi nasledkami dokonca aj smrt. Takze si neblahaj, ze sa skodlive veci schalene okamzite stiahnu z trhu.
A schvalil sa aj najsilnejsi jed na svete, botulotoxin a to nie na vazne choroby, ale len na kozmeticke docasne vyrovnavanie vrasok.
Schvali sa to, za cim su peniaze a zaujem medickej komunity. Tym myslim ekonomicky zaujem. Totoz komunita zarobi na liekoch a aj na lieceni ich skodlivych postrannych ucinkov.
Tato zlucenina akrylatov(plexisklo) a bielkovin je zamorenie, co telo nevie odstranit dlhe roky, ale je to zamorenie a nakoniec nan doplatis po rokoch, kedze telo sa ich nevie zbavit a su to pre telo cudzie latky=neziaduce.
A newzalezi na tom, aky je to doktor, co ti ich piche, lebo samotna latka je skodliva pre telo.
Preto sa ju nase FDA v USA neodvazi schvalit dosial, zo strachu pred hromadov sudov, co by po case sposobila a poskodenie reputacie FDA, ktora je uz aj tak otazne ucinna v ochrane proti skodlivym latkam.