Platypus flase

Vladenna

Ak flasa, tak urcite nieco trvacne, co nepouzijem trikrat a potom mi to doma len zavadzia. Ja mam nerezovu uz par rokov a nosim ju takmer vsade. PET flase kupujem len vynimocne, ked nie je ina moznost. To su tie malickosti, ktorymi vieme kazdy svojou troskou prispiet, aby nasa zemicka nebola zaplavena odpadom z nasho kazdodenneho pouzivania. Odporucam tieto flase www.zdraveflase.sk .

[zruseny20]

..nie ze ju nechvalim, ale vobec ju nevyuzivam :)

ked som ju kupovala, nevedela som, ze je to az taky ohybny material.. vlastne neviem co som si myslela :D a mne viac vyhovuje nieco take s pevnym tvarom, tak som si potom kupila inu flasu.. :)

cize nemusi byt zla, ja som ju v podstate ani raz nepouzila, len mi zavadzia doma..cize ak chces, vazne ti ju darujem :))

lost

No pointa tej flase je ze zabera o 80% menej (prazdna) ako PET flasa (zaroven o 80% menej vazi ako bezna flasa). Tj. ked je miesto sakra dolezite (turistika napr), tak vtedy je to udajne (minimalne matematicky) vyhodnejsie :)

Princip je urcite rovnaky, len ktovie preco to potom tak nechvalis, ako to chvalia na nete, resp. ci to naozaj moze byt take ine ako ten "platypus" co som povodne nasiel..

Moze sa pouzit ako horuci/ladovy oblkad. Mozem v tom zamrazit vodu a dat to do niecoho a mam prenostnu mraznicku (nasledne vodu vypijem) (alebo ak vypadne elektrina na viac ako 24 hodin, hodim to do chladnicky (alebo jedlo do mraznicky a uchova mi to o par dni viac) a mozno aj ine pouzitia :)

Skoda ale ze hento ma len 0.4l :(

[zruseny20]

ze je poskladatelna napr :) z materialu, ze ked vypijes, mozes ju zosulat alebo poskladat do nejakeho maleho tvaru a dat do kabelky alebo vrecka :)

podla mna to je hlupost.. kto chce, darujem :D

[zruseny20]

Lost,

asi pred dvoma mesiacmi podobná fľaša bola predávaná na jednej z tých zľavovacích stránok.. som si ju kúpila a je to podľa mňa hovadina na n-tu :)

Vôbec ju nevyužívam, zaberá mi doma miesto..čiže kľudne ti ju darujem ak chceš :DD nie je síce presne tejto značky, ale funguje na rovnakom princípe. Ale tá moja je ružová :D :)).