Fakt kvalitný šampón?

Príspevok v téme: Fakt kvalitný šampón?
Vlasatá_xXx

Čaute... prosím, poraďte, ak viete. Mám vlnité vlasy skoro po pás a určite si ich nechcem dať skrátiť. Problém je v tom, že pri korienkoch sa až prirýchlo mastia =/ (viete si to predstaviť... nemôžem si ich často umývať, však kým mi to uschne... =/). Vlasy si umývam každý druhý deň. Proste už na druhý deň sa začínajú pri korienkoch mastiť - hlavne hneď nad čelom. Samozrejme, že cca od pol chrbta nadol sú zas suché =/. Ešte som nenašla šampón, ktorý by mi vyhovoval... Rozmýšľala som aj o suchom šampóne...no neviem =/. Viete mi dačo poradiť? Díki moc =)

ivonka133

áno,ja tiež používam Glis Kur. Majú veľký veľký výber. Kým som sa k nemu dostala poskúšala som plno iných úžasných šamponov. Majú k tomu aj kondicioner a masku. Každému pomáha niečo iné, treba vyskúšať a uvidíš.

lochness

vies co, ja som dost dlho pouzivala schaumu zelenu na mastne, mam aj farbene, iny sampon mi nikdy nerobil dobre... az teraz som si na skusku kupila Alverde sampon z DM s hennou a olivami + Alverde kondicioner s ibistekom a aloe... a take uzasne vlasy som este nemala po ziadnom sampone (a to uz dlhsiu dobu mam dost rozstiepene a suche konceky, uz sa musim dat podstrihnut)... proste fantazia, neobsahuju silikony takze vlasy nezatazuju, oba krasne vonaju, sampon pekne peni, zatial som si tak umyla vlasy len 2x, ale nemastia sa tak rychlo a konecne vyzeraju zdravo, no ja som nadsena :) nie kazdemu ta prirodna kozmetika asi sadne, no ale lepsie vyskusat sampon za 2 ecka nez daky za 20 co tiez nemusi sadnut :)

Honey22

Mne osobne pomohol swiss o par - kokosový šampón + kondicionér, hoci nie je práve na to určený, mne ten rozdiel dosť výrazne vyrovnal :)

blink_182

umývaj si vlasy šamponom len hore a máš po probléme nie? teda ak nemáš nejaké extra špinavé vlasy aj dole no :-D

jajav1

Ja používam z lekárne Panthenol alebo Panthehair, aj kondicioner. Paráda, ja som veľmi spokojná.Len ho treba používať dlhšie,kým vlasy zregeneruje. Neurobí zázrak po jednom umytí, to je logické. No a pravidelne chodím ku kaderníčke podstrihovať končeky.

AdnavCosti

Ahoj Vlasatica :-), pridam svoju radu - lebo osobne mi pripada, ze ti niktora z dievcat neporadila to, co asi podla znenia temy hladas. Mala som dlho podobny problem ako ty a je mi jasne, ze ked uz mas na hlave take "bohatstvo", tak sa o to treba fakt starat. Nie je na mieste setrit na pripravkoch na vlasy alebo verit tomu, ze niekto si umyva vlasy "mydlom na pranie" a ma ich nadherne...Blbost, na kratke vlady, resp. take, kt. su pravidelne podstrihavane. Toto je kvalitny sampon, kt. mne pomohol a vlasy nenicil, osetril, vyzivil:
KÉRASTASE BAIN DIVALENT ŠAMPÓN VYROVNÁVAJÚCI ROZDIELY POKOŽKY, VLASOV A KONČEKOV