mesacna spotreba

Leela333

Je to mesiac stará téma, ale neodolám...

lamborginka ty si jedno rozmaznané decko neuveriteľne upäté na svoju rodinu. Už len to tvoje stále opakovanie: tatko a brat musia veľa papať (nie je to presná citácia, ale nejak takto si to stále písala). Mama aby každý deň vyvárala? Vieš čo, odkedy som začala chodiť do školy, mama mi maximálne spravila desiatu. Cez pracovné dni nikdy nevarila a ani nevarí - má prácu a vlastné povinnosti tak na to nemá čas preboha! Mala som obedy v škole a hotovo. A stále som tu, neumrela som od hladu ;)

Mimochodom už chápem tú tvoju tému o tom, ako tvoj brat chodí s dievčaťom, ktoré nemáš rada... Si fakt závislá na rodine, najradšej by si ho kontrolovala, lebo sama si povedala, že chceš, aby bol s tou druhou, ktorá sa ti páčila. Čo je fakt choré, ľutujem tvojho brata.

A to, čo miniete na jedlo je VEĽA. Názor tvojej "nechtárky" nikoho netrápi. A prestaň sa tak agresívne vyjadrovať, že si "odtŕhame jedlo od huby" a láskavo si uvedom, že nie každý má toľko peňazí, že si môže dovoliť kupovať každý deň čerstvé jedlo alebo vyhadzovať 1 deň staré jedlo... Napriek tomu sme na tom ešte dobre, lebo sú ľudia, ktorí naozaj žijú len z ruky do úst a občas nemajú ani na to jedlo tak by si si mohla ujasniť priority a nevychvaľovať sa tu tým, že si môžete dovoliť čo chcete a nemusíte pritom hľadieť na ceny.

Ale to by som od teba asi chcela veľa aby si sa trochu nad tým zamyslela... Ty si potrebuješ zažiť aké to je, keď sa musíš spoľahnúť len na seba, keď ti maminka jedlo proste nenavarí ;)

m25

jedno sieťové zariadenie- jedna ip adresa :)

doma máme wifi a všetky tri noťasy majú rovnakú ip adresu :))

ale meniacu :)

hviezda01

aha,tak to ja zas az tak neovladam..:-)..len ked si na azete kontrolujem prihlasenia,tak tam mam vzdy len jednu IP,tak preto som si myslela,ze jedna IP-jeden PC..:-)

[zruseny20]

hviezda01

ani by som nepovedala.. zober si - ja mam doma dva notebooky, obidva zapnute a vcera som sem na zdravie.sk pisala raz z jedneho, raz z druheho a mozes si vsimnut, ze furt som mala rovnaku IP :)

[zruseny20]

Zlatka85

ano, je to tak, ako pises - IP adresa sa zvykne menit, ale v tomto konkretnom pripade bolo ocividne, ze ide o tu istu osobu - styl a sposob pisania, atd :)

Zlatka85

K tým IP adresám: zadať IP adresu do googlu a podľa toho si vyhľadať človeka nie je až také spoľahlivé, pretože IP adresa sa Ti môže meniť každým novým prihlásením. Takže sa môže stať, že dve rovnaké IP adresy môžu odstupom času patriť dvom rôznym osobám pripojeným z iného PC. Nie je to tak?