Nechce sex

Príspevok v téme: Nechce sex
Maggie_940

Ahoj. Mám priateľa s ktorým sme spolu už asi 11 mesiacov.. Veľmi sa ľúbime,priateľ je veľmi pozorný,vždy mu záleží skôr na mne ako na sebe.Mne na ňom tiež záleží a je to náš prvý ozajstný a dlhý vzťah. Je pravda že je medzi nami dosť veľký vekový rozdiel. Ja mám 17 a on cez 30 a ani jeden z nás ešte sex nemal.Prosím,teraz tu nekritizujte vek a ani to že sme panic a panna,ale vyjadrite sa k téme.Čakali sme na tých pravých partnerov. Ako som spomínala,sme spolu už 11 mesiacov,ciže skoro rok a on nechce sex. Som si vedomá aj toho,že nám tento vzťah nemusí vyjsť,ale dokedy to má takto trvať? No on si nie je istý,či to už chce. Nechcem naňho veľmi tlačiť,no neviem ako ho mám trošku posunúť dopredu. Niekedy mi hovorí že už by to aj spraviť chcel,ale inokedy povie,že ešte nie. Podľa mňa je rok dosť,možno aj veľa.
Prosím aby sa tu vyjadril niekto s rovnakým problémom,alebo ten kto sa vyzná v takých veciach a aby sem nepísali hlúpi a primitívny pubertiaci,že čo sme za ľudí,keď sme ešte nemali sex. Sprosté poznámky si odpustite.. Inak ďakujem za názory a rady.. :))

Maggie_940

Natusa42 myslím,že máš aj celkom pravdu,ja sa s tým nechcem nijako ponáhlať,len už by prospelo skúsiť aj niečo iné,niečo viac.. :)) ano aj mne sa to páči že je to takéto ako je,je to nádherný vzťah aj bez sexu a páči sa mi to.

jajka001_ nemyslím si,že by o nič nešlo. Asi to ale ponímam trošku inak ako ty. Sex má byť krásny a z lásky.. tak to vidím ja a myslím že aj on.. :))

jajka001_

myslim ze trochu prehanate, hlavne teda on, ak sa lubite, naco cakat? ved o nic nejde. je pekne ze cakal na tu pravu ale ak to nie si ty, tak kto?

natusa42

ale ved to je pekne :)vztah nie je o sexe ,resp nie len o tom ..prvorade je ,ze sa lubite:)ja som tiez mala vyse rocny vztah a nemala som sex s partnerom a mali sme prenadherny vztah plny lasky,porozumenia atd :):) nekazte si to tym ,nechodte na to prilis hrrrr na vsetko treba cas a ked on nechce,ty ho nemozes tlacit do toho ...vies ...pekne pockaj a nebud nedockava ,ved mas preboha len 17 ! to je malicko ,nepustaj sa do sexu ..ved mas cas ,boze kde sa nahlit :)vychutnavaj ako to je ,taketo platonicke vztahy su prenadherne :)

Maggie_940

nie,ja sa za to nehanbím,som skôr na to hrdá,no chcela by som s tým už niečo robiť. A som si istá,že on nijaký problém nemá :)) proste len čakal kým bude na to pripravený a kým stretne tú pravú,je tak vychovaný. Nie každý chalan musí prísť o panictvo v puberte.. :)) no už žien je veľmi žiadaný,takže je mi to tiež niekedy záhadou,že odolal a nevyspal sa hneď s prvou. A vziať do rúk to veľmi ani nemôžem,nemôžem ho do toho nútiť.

jajka001_

nemyslim ze by si sa mala ty hanbit za to ze si v 17ke este panna. trochu ine je to u neho, on ma asi nejaky problem. preto mu to bude aj dlhsie trvat kym sa so sexom rozkyve. podla mna ma z toho strach a mala by si to vziat do ruk ty.