Aké ste mali pocity, keď..

[zruseny20]

Inak toto mi pripomenulo jedneho experta, ktory tu tak davnejsie opisoval jeho prvy vizualny zazitok s realnym zenskym pohlavim a prirovnal to k naklepanemu masu alebo tak nejak.. normalny clovek to asi tiez nebude a dost by som sa urazila, byt dotycnou damou :-) A to si nemyslim, ze som jesitna..

Nech si uvedomi, ze jeho pohlavny organ moze posobit rovnako na tu slecnu.. a nepatri to medzi najvacsie nadhery tohto sveta..

Blondula

teraz som si spomenula,kedze som "vyrastala" v muzskom kolektive,ako jeden moj kamarat opisoval cely priebeh balenia,aky bol nadrzany...obchytkaval od vlasov az dosiel tam dole :D rozopol opasok a "nacrel" vlhkymi rukami do nohaviciek a potom to tam ostalo visiet v nejakej chlpatej baranici :DDDD hovoril,ze tam bolo tolko chlpov,ze sa mu tam zamotali prsty :DDD v tom momente mu ovisol a uz sa nepostavil :D ono to mozno neni vtipne po precitani,ale ked nam to hovoril cely zroneny a nadrzany ako kon....strasne sme sa na tom smiali :DDD

cimro

BuuuBuuu

Je to gay jak repa,mala si ho nohavičkami zaškrtiť!!
Jeminenku,siahnuť do nohavičiek...to je...to je ako siahnuť na živu vodu,začreš prstami a rozburiš more,kakružiš prštekom na pahorčeku a vybuchne sopka,zasunieš pršteky a spôsobiť el.vyboj citov a vášne!!!

civuško

Mal som badatelský pocit-pocit objavovania! No najkrajší pocit som mal,keď som jej prvý krát vylyzal klitoris a spravil ju,tiež vylyzanie jaskyňky ma prvý krát tak rozdráždilo,že mi ho pár krát pohonila a vystriekal som sa! Najslastnejší pocit pre muža je,keď má orgazmus vo vnutri vyginy a pri fajočke až do konca,keď má muž vystrek semena,slastné krče a žena mu ho ešte jazyčkom láska,oblizuje,vysaje posledne kvapôčky semena.. To je super!
Ak by si nezáväzne chcela,dáme stretko,som od NR.