Krvacanie pri moceni

Príspevok v téme: Krvacanie pri moceni
somtoprosteja

zdravim vas ludia mam taky problem este vcera mi nic nebolo dnes rano idem na zachod ze sa idem vysikat ... no a nastal taky problem najprv som sikal moc ... a ku koncu ked uz som prestaval sikat tak som zacal sikat trocha krvy .. a dost ma to stipalo ... neviem to pochopit preco .. teraz chodim na WC 2x za 1 hodinu ... a vzdy ku konci vysikam krv ... :( najrv moc a ku konci krv .. neviete mi povedat co sa moze diat ??

somtoprostej

zaujimave Krvacal som pri moceni boleli ma oby dve strany kde sa nachadzaju oblicky ... nebol som asi 3 tyzdne u lekara s tym a mal som s tym stale problemy no povedal som si ze zivot si treba uzit tak som proste asi kazdy 3ti den pil tak ze som si nic nepamatal obcas som si do toho zahulil marihuanu no a uz je asi 1-2 mesiace po tom a uz nemam ziadne problemi dokonca aj doktorka mi povedala ze som zdravy = ) a ja sa citim uplne skvele veril som tomu ze to zmizne a zmizlo ! pozrite si FILM The Secret Vsetci co mate podobne problemy a staci len mysliet verit a bude dobre verte mi :) skusil som dokazal som

somtoprosteja

no tak dnes som si zavolal ake mam vysledky a doktorka mi povedala ze vsetko je v poriadny aj krvny obech atd... takze nechapem potom ake mam telo ale tiez sa uz citim v pohode tak zajtra hura do roboty :D bazalka ale dik za rady = ) asi som sa sam vyliecil :D

bazalka

Ahoj, som rada, že si nakoniec k tej doktorke išiel. Áno, y krvi sa dá zistiť, či máš v tele nejaký zápal. Ak máš zápal, budeš mať zvýšené niektoré hodnoty krvi, myslím, že napr. leukocyty. Tak sa drž.

somtoprostej

tak zdravim dnes som bol u doktora a povedala mi ze mam prist zajtra na krv a stedu budem mat vysledky to mi akoze z testou na krv zistia ci mam zapal pecene :D alebo take nieco :D?

bazalka

A nemyslím si, že bude potrebná operácia. Možno ťa pošle na sono alebo to zistí aj normálne u všeobecnej lekárky, dá ti lieky a je to. Mne to zistili len z moču, nemusela som nikde chodiť. Ale je zase pravda, že som nemala chytené obličky. Ale operácia to nebude, neboj.

bazalka

No neviem, možno máš oslebený organizmus. Ja som tiež nikdy v živote namala problémy s močovými cestami a zrazu vlani v novembri zápal ako hrom a v marci znova. Odvtedy mám zatiaľ pokoj, tak dúfam, že to tak ostane :).

somtoprosteja

mam sice 22 rokov ale nikdy v zivote som nemal takyto problem za cely moj zivot som lekara navstivil 2 x a to len ked som siel na preventivku nikdy som nebol ani chory nechapem co sa stalo ... :X