Extremne padanie vlasov - koho vyhladat?

Príspevok v téme: Extremne padanie vlasov - koho vyhladat?
jamie132

Prosim o radu, koho mam vyhladat ak padanie vlasov prekracuje akekolvek prijatelne hranice, rano pravidelne vstavam s vankusom pokrytym vlasmi a tipla by som aj 1000 vlasov za jedno umytie hlavy: lh5.googleusercontent.com Mam 19 a asi 3 roky je tomu tak, raz intenzivnejsie, raz menej, no teraz je to v hrozivo kritickej faze. Skusala som vsetko mozne, od vodicky od koznej na korienky, cez specialne drahe sampony a ampulky, tabletky, vitaminy. Potrebujem skutocneho odbornika, kto dokaze pomoct. Je tu niekto s podobnym problemom? koho ste navstivili a pomohlo to?

jamie132

Akeho specialistu mam navstivit s mojim probemom? To s jodom tiez nie je novinka pre mna... k akemu inemu zdroju jodu sa u nas da dopracovat nez sol (kde ho aj tak nie je dostatok)?

boba 77

Nedostatok jódu negatívne ovplyvňuje činnosť štítnej žľazy a kolísanie hormónov. Z tohoto dôvodu farmakologické spoločnosti zadovážili ľuďom umelé hormóny, čo samozrejme problém rieši len dovtedy kým ich beriete, takže naveky amen - je to dobrý biznis (a to nehovorím o škodlivosti a vedľajších účinkoch). No problém s nedostatkom jódu zostáva a časom sa pridružia aj iné problémy...

boba 77

Za týmto problémom sa pravdepodobne skrýva nedostatok jódu. Treba si dať urobiť rozbor z krve či vlasov na minerály.
O jóde je tu toho popísané neúrekom tak použi vyhľadávač.......

Kellycia

ja som tiez odmietala antik. (tiez som predtym mala zle skusenosti), ale uz sme vyuzili vsetky alternativy liecby a lekarka povedala ze ona si mysli ze mi Diane 35 pomoze. Tak som riskla a chvalabohu zachranila som si vlasy....

jamie132

Prepacte, vynechala som, ze som posledny rok pravidelne chodila na krvne testy k endokrinologicke kvoli podozreniu hormonalnych problemov (viac nez rok meskajuca menstruacia), vzdy boli tesne na hranici, ale podla jej slov este v norme a so stitnou zlazou som bola aj na MRI, kde mi zistili, ze je vsetko v poriadku. Moze to spolu suvisiet. Dbam o zdravu stravu, antikoncepciu odmietam- zla skusenost.

Kellycia

no mne padali skoro rovnako. vyšetrenia som mala v poriadku, len hormóny si robili čo chceli. Nasadili mi hormonalnu antik. DIANE 35 (ta je zamerana proti padaniu vlasov) a po roku mi uz vlasy skoro vobec nepadaju.

Prv je potrebne urobit krvne testy, ak nic neukazu, tak treba aj vysetrenie stitnej zlazy,...

Okrem toho aj ubytok beznej stravy robi divy! vtedy viac padaju vlasy. Plus eliminovat stres.

Ak som nasadila HAK + vyzivnu stravu + eliminacia stresu = prestali vlasy padat