dobrý spánok

jaeny

aljoška,takéto problémy s nespavostou som mala v decembri to som nespávala 6týždnov,potom som dostala tetanický záchvat,preto sa bojím,vtedy som nevedela čo s toho môže byť,skusim najprv sirup a potom sa uvidí,ozvem sa

aljoška

Skús to najprv s tým sirupom,ak sa to nezlepší možeš vyskúsat tabletky.Ale neviem či ich može predpísat aj obvodná,lebo mne ich predpísala odborná lekárka.Keby som mala teraz taký problém tiež by som asi radšej vyskúšala ten sirup,ale vtedy to bolo iné,mala som aj iné problémy a vlastne nespavost bola dosledok iného ochorenia.

jaeny

aljoška,myslíš že to mám skusiť s tabletkami alebo radšej s homeopatickým sirupom,si chytrá tak babo rad,verím ti a dám na tvoju radu,dík moc ,,pá

aljoška

Jej,ahojte brunuška,samko.A kde pojdeme na ten chmel?
Pre Miloška,je to nenávykový liek ktorý navodí tú fázu spánku.Čiže užila som tabletku a mne to trvalo tak 1-1,5 hod.kým zaúčinkoval a pekne,bez problémov som zaspala.Niekedy som sa zobudila po 4-5 hodinách,ale potom som zaspala znova,inokedy nie.Mne osobne pomohol.Potom som ho ešte občas užila ak som nemohla zaspat,ale teraz už dlho fungujem bez neho.Momentálne už nemám také problémy,ak spím jednu,dve noci horšie tak na tú tretiu isto odpadnem.

brunuska

kupte si levandulovy olejcek do vonnych lamp- naplnte nadobku vodou a nakvapkajte do nej par kvapiek. alebo si zriedit cca 2dcl vody a 10-15 kvapiek olejceka do nadobky s rozprasovacom a postriekat periny,vankuse-nechat uschnut-budete spat ako babatka.

aljoška

Ked som trpela nespavostou,tak som mohla robit hocičo z prírodného liečitelstva a nepomohlo.A to som nespala aj 3-4 noci,ani to nepomohlo.Alebo ak som zaspala tak som sa strhávala zo spánku a to bolo ešte horšie ako ked som vobec nespala.Mne pomohol ten Zopiclon a neužívala som ho dlho a stav sa mi upravil.

valery

aj ja mam problem zaspat pricom som vzdy strasne unavena, spim len nejakych 5-6 hodin denne. ale prisla som na to ze ked si spravim 4-hodinovu prechadzku po lese tak zaspim bez problemou. cize pred spanim sa treba dlho prechadzat.

suhaj

Nejest pred spanim, prestat pozerat TV, nespat pocas dna, vecer ist na kratku vychadzku, vyvetrat miestnost kde spis, pit caj z materinej dusky, mätty pieporne ci pamajoranu (oregano).