solaria

alternativa

Solarium nam ciastocne nahradi slniecko - v dobrom aj zlom. Nie som proti solariam, rovnako ako ani proti opalovaniu na slnku, ale vsetko s mierou a maj opalovanie pod kontrolou. Prevadzkovatel solaria by mal mat nasu doveru v tom, ze pravidelne podla predpisu meni ziariace trubice /tie maju urcitu zivotnost, ale ich vymena mu zvysuje naklady/. Inak vystavujeme svoje telo cez pokozku nezdravemu oziareniu. Ak pojdeme do solarka, su specialne pripravky na opalovanie v solarku, odporucam si ich kupit. A nezabudnite: NEODPORUCA sa striedat opalovanie v solariu s opalovanim na slnku. Solarko moze byt napr. predpriprava na dovolenku pri mori, ak sme nemali cas ist na slnko v prirode.

nemôžem povedať

a tie fľaky nie sú náhodou pigmentové,ktoré sa opaľovaním zvýraznia?Myslím,že ľudia zo svetlou respek.nízkou pigmentáciou by nemali chodiť do soláraka a aj slnku sa vyhýbať.

eli

minule som citala nejaky clanok o tom, ze solarko je pri opalovani rovnako nebezpecne ako slnko-hlavne pre ludi so znamienkami. osobnu skusenost nemam...