norbiho tajomstvo

Alternativa

Ahoj Mira,
takze konkretne k peceni: potrebuje pokoj, moze sa regenerovat a intenzivne vykonavat svoju detoxikacnu cinnost prave v spanku, podporuje ju prehriatie /teplo v posteli/. Preto je spanok medzi 1.00 - 3.00 taky dolezity. Ale nielen v tomto intervale. Nikotin a alkohol zatazuju celkove medzi 1 a 5 hodinou rannou /3.00 - 5.00 pluca/ organizmus viac ako v inom case. Pecen sa da spojit so zlcnikom /23.00 - 1.00/ - cize nejest vecer mastne jedla, celodenny dobry pitny rezim. Ak su problemy s tymito organmi, je mimoriadne skodliva praca v nocnych smenach, oba organy sa nemozu regenerovat. /cit. J.Paunggerova, T.Poppe: Lieciva moc Luny, cesta k zdraviu v harmonii s rytmami prirody a Mesiaca/.

mira

alternativa, mam doma stiahnute tie organove hodiny. ako ich respektovat? pecen napr.pravcuje v noci a ja spim.co mozem urobit?

Alternativa

Je to dalsia z "diet". Aj na tejto www je, myslim, zalozena tema 90 dnova rozlisovacia dieta. Ak neprejdes do hladovania, ale budes mat vyvazenu stravu hoci aj podla tejto knihy, je to v poriadku. Ved "usitie" stravovania na mieru a rocne obdobie s respektovanim tzv. organovych hodin /intenzita cinnosti organov v jednotlivych castiach dna je rozna/ urcite podpori zdravy sposob zivota. Dolezity je aj pitny rezim.

timka

nikto. ide o tú knihu. ten madar s tym up date stravovanim kde mozes vsetko ale nieco len vecer, nieco len rano do 12 a tak.
nikto o tom nepocul?