Vzrusenie pri masazi

Príspevok v téme: Vzrusenie pri masazi
milan2

Dobry den, chcem sa spytat ci uz niekto zazil erekciu pri klasickej masazi? Mne sa to totiz stalo ked mi maserka masirovala zadok a triesla. V nasej obci sa to totiz moze rychlo rozniest (aj ked som mal hruby uterak:)a preto chcem vediet, ci maserky aj vedia, ze sa nieco taketo moze udiat alebo iba mne. Musim povedat, ze to nebolo jej pritazlivostou.

Lukco

Ahojte ,som masér a stáva sa dokonca aj mne samému že pri masáži ženy ( môže byť aj nesympatický) nastane erekcia ,nie som uchylak ani nič podobné ale pri dotyku to tak jednoducho je ako vie babe zvlhnut tak vie chlapovi stuhnúť. ;) Takze starosť si s toho nerobte že vám stoho stojí aspoň vedia tie maserky že to robia dobre ;)

lukas111

Ja mám 26r. a ús sa kobýl stalo neraz. Zväčša ked som na chrbare a mariruju sa vnútorné stehna. Mal sombiba tenkú plachty takže to nebolo mozne nevidieť. Inak zakazdym dostanem erekciu.

alussska

Fíha. Tak to by ma zaujímalo. Stáva sa Vám to len pri masáži vnútornej strany stehien ? Chcem to vedieť len z čiste teoretického hľadiska...akože vyskúšam na manželovi :o).

lukas22255

aj mne sa to stale. bol som u nej dva krat a zakazdym pri masazi vnut. stehien. T y si mal uterak, ale ja iba plachtu, a bolo to dist vidiet... myslim ze sa s tym stretavaju dost casto u chlapov. ps: kolko mate rokov?

frontman

hej, stalo. ale nenapadlo ma, ze by to bol nejaky problem, ved som zas nebol uplne nahy, ten uterak tam vzdy je.