skarede kacatko

Príspevok v téme: skarede kacatko
UglyGirl

Ahojte baby . Idem na strednu a trapi ma to ako vyzeram . Fakt nie som pekna a preto sa aj obavam ako zaposobim na spoluziakov a ci sa so mnou bude niekto bavit . Som nizka a meriam len 162 cm. Nemam peknu postavu. Mam male prsia vasie brucho a silnejsie stehna aj lytka . A kedze prsia mam male tak to nevyzera dobre . Som dost bleda a ked ma opali tak do ruzova. Mam take obycajne vlasy . Tmavohnede asi po lopatky. Su dost riedke a rychlo sa mi mastia . Su rovne a na koncoch sa trochu vlnia. Mam vyrazky na tvari . Kupila som si korektor ale aj tak ich vidno . Mam male nevyrazne oci ( take hnedo sive) a dost uzke pery a vacsi nos . Nemam ani velmi rovne zuby a aj sa hrbim . Naozaj nie som vobec pekna :-( . Chcela by som vyzerat aspon ako tak dobre ale neviem ako :-( . Proste chcem sa zmenit... lebo uz ma to takto nebavi...........

mija.nog.

ja ked som isla na strednu,teda aj teraz (rok po jej skonceni) tak som mala 157cm,prsie ziadne,na polke tvare znamienka, nohy do X (strasne to vidno), zlte zuby (to som uz vyriesila zmenou dentistu )a napriek tomuto vsetkemu som nemala depky ani nic, nikto ma neposudzoval podla vyzoru a ta mensina, co to robili - tych netreba pocuvat aj tak si budu hovorit svoje.

Hlavu hore a nauc sa mat sa rada taka aka si

jaanna

jaj dievcatko,ze si skarede kaciatko?Ved vydrz,cochvila z Teba bude krasna labut.Aj ja som sa v takom veku ovaovala za skaredu a prezila som to:-)Treba vsetko s usmevom ..a hned budes pre kazdeho krajsia:-)

vevericka

v tomto veku sa kazdy prezera a vsetko sa mu na sebe zda prehnane, velke alebo skarede..ono to prejde, kazdy tym prejst musi, ak si aj niekto bude z teba robit srandu su dva dovody (bud sa im pacis a vo svojom pubertalonm zmyslani to nevedia dat inak najavo, alebo ich to plieska tak, ze potrebuju upozornovat na seba nejakym sposobom)
kazdopadno nikomu nezaskodi zvysena starostlivost, ak sa ti mastia vlasy (co je normalne v tomto obdobi) viac sa o ne staraj, o plet detto, snaz sa nehrbit, sportuj (to proti hrbeniu pomaha a tvaruje psotavu), vzdelavaj sa(!!!, to ti nikto nikdy nevezme)

tpch

UnglyGirl, vzhlad neries. Pre ozajstne vztahy nie je podstatny, aj ked puberta v tomto smere robi z mnohych ludi debilov, takze davaju vzhlad na prve miesto.
Si, aka si. A tak to aj ber-si jedina svojho druhu a iste mas co ludom ponuknut, aj ked mas vacsi nos ci inu nepodstatnu "chybicku krasy" (ak sa to vobec da nazvat chybickou).

tin.nka

Ahoj :)
v tvojom veku ma podobne problemy asi každy, najmä baby.. aj ja som ich mala
hlavne sa neľutuj a nepozastavuj sa cely deň nad svojimi nedostatkami, ktore možno ani nedostatkami nie su
ak maš problem s pleťou, zajdi ku kožnej doktorke
no a čo, že maš krive zuby? Aj tak sa doširoka usmievaj. Ja mam medzery medzi zubami mam aj veľky nos ale už som si zvykla
a k tomu hrbeniu - to je najmenši problem jednoducho sa vystri! :) časom budeš prirodzene vzpriamena, už nebudeš stale myslieť na to, aby si sa vystierala
ak maš ešte nejake otazky na srdci, opytaj sa

fazula gula

ako som pisala zacni mat rada najprv samu seba...potom ta budu brat ludia inak okolo teba...kup si nieco vazne pekne na seba...nie nieco take co nosis bezne nieco co by si si na seba neobliekla ale paci sa ti to vyskusaj...uvidis ze sa budes citit lepsie...a vlasy...kedze mas riedke vlasy tak skus kratsi strih na postupku...korektor je blbost ak mas zmiesanu plet lebo sa ti zviraznia supinky...musis si dat podon nejaky krem...inak ja som sa malovala...make up a tak a som zistila ze ked som prestala tvaricka sa mi zlepsila..takze ziaden make up....a skus si namalovat oci...spirala a jemne ceruzka...nie vyrazne teraz to uz nieje in...a nehrb sa...v starobe sa to oplaca...a to anjdolezitejsie ku krase...USMEJ SA...kazdy ma rad ak sa nan clovek usmeje...znenavidela by si cloveka ktory sa na teba uprimne usmieva...ja nie...a hlavne prvy den v skole nesed a necum ale rychlo si najdi aspon jednu kamosku aby ta vsetci neosuskavali...OTVOR SA...drzim palce