pekni ludia su namysleni

Príspevok v téme: pekni ludia su namysleni
UglyGirl

Ahojte...vela ludi hovori ze nezalezi na tom ako clovek vyzera. Ale vobec to nie je pravda. Na zakladnej skole sa mi vysmievali kvoli tomu ako vyzeram. Ale ani sa im necudujem lebo naozaj som skareda a neviem sa s tym zmierit. Preto sa dost uzatvaram do seba. Od septembra idem na strednu skolu a obavam sa toho ako ma prijmu spoluziaci. Zistila som ze vsetci pekni ludia su namysleni! Naozaj! Nepoznam nikoho kto by bol naozaj pekny a aj skromny... v pohode clovek... Vsetci su velmi povrchni...

sydney

sak aj ja som pekna a nie som namyslena :D pozri,kazdy clovek je iny,hlavne sa neboj.v 15tich som ja osobne vyzerala na sposob ,,na moja,tu mas 5 korun aspon",takze hlavu hore a z druhych ludi si hlavu nerob.

doubledog

ale kdeze, vobec nie su vsetci namysleni
akurat skaredi a zaroven zakomplexovani ludia to tak vnimaju, ale to je iba ich haluz.

Michal_PU

Podľa mňa nie vždy sú pekní ľudia namyslený.
Poznám veľa pekných ľudí ktorý sú príjemný a spoločenský.
Taktiež poznám nejakých "menej pekných" ľudí ktorý sú nepríjemný a arogantný.
Dokonca by som si dovolil nesúhlasiť s názvom témy a môj názor je skôr opačný. Ešte raz napíšem, že záleží od povahy, ale z mojich skúseností je to skôr naopak.

Skôr sú pekní ľudia veľmi spoločenský a sebavedomí. Nie každý vie ako sa k takým ľuďom správať a skôr by som povedal, že si hľadajú sebe podobných ľudí - tiež spoločenských a sebavedomých, preto občas odoženú tých "slabších". Mocný a úspešný ľudia hľadajú k sebe takých istých.

Samozrejme sa nájdu aj opačné jedince, ale podľa mňa heslo "pekný sú namyslený" neplatí.

bibba

pozri. ja som pekna a nie som namyslena. skor by som povedala, ze mam vela osobnych problemov. nemyslim si, ze kazdy pekny clovek musi byt namysleny... a ked aj, mozno to len tak posobi. ja tiez nedavam najavo aku mam plachu, bojazlivu a neviem aku povahu navonok. nikto by to na mna nepovedal... scim vnutri bojujem... a ak to, ze som povedala, ze som pekna vyznelo namyslene... zato nemozem... ja by som na sebe zmenila urcite veci. sudim len podla toho ako ini sudia mna, hotovo...

suns

Okay UglyGirl, takze rada odo mna:)
kazda zena je krasna ! to si pamataj !
v tvojom veku som nosila strojcek, mala som vyrazky a necistu plet, nebola som ziadna "sexica" - ALE a to je najdolezitejsie, vzdy som sa smiala, k ostatnym som sa spravala priatelsky a ak sa mi posmievali - proste som sa len zasmiala a isla som dalej :)
Obdobie, v ktorom sa ty nachadzas, som prezila s heslom - nezalezi mi na tom, co si o mne myslia ostatni !!!
nepotrebujes byt popularna ani obdivovana... proste musis byt sama sebou !
A poviem ti tajomstvo - "pekni" ludia nie su namysleni - resp. v tvojom veku este su, ale ide o to, ze ak sa ty citis krasna, pridava ti to sebavedomie... a prave o to tu ide ! Ja som zacala bojovat proti necistej pleti, az sa mi to podarilo, neskor prisli super zubky a ked som objavila tajomstvo make upu, citim sa krasna, pritazliva, a pritom stale zostavam sama sebou :)
ide o to, AKO SA CITIS TY !!! to je najdolezitejsie ! ty musis byt spokojna sama so sebou, tak skus na sebe "popracovat"... nie si skareda _ si iba znechutena zo vsetkych, pretoze ti to stale davaju najavo, a preto si rezignovala..skus ten hnev premenit na nejaku cinnost a uvidis, ty sa budes citit lepsie , ked budes lepsie vyzerat a ked ta nebude vobec trapit, co si o tebe myslia ostatni !!! oki?
Drz sa :) si krasna :)))

jankaaaaaaaaa

ja som mala taku spoluziacku , ktora bola fakt pekna. chalani po nej saleli z celej skoly.mala super postavu aj tvar, nebola vobec hlupa, bola inteligentna... a pritom mala zo seba komplexy, bola hanblivka.. namyslena nebola ani zdaleka