sono prsnikov

zuzi74

Laura, ja som tu ani nechcela velmi poukazat na antikoncepciu, ale skor na podaktorych lekarov "odbornikov", ktori tvrdia kadeco.

A ak sa ti nepaci co tu "trepem", tak to necitaj a nereaguj na to. Ja o to naozaj nestojim!

svet21

Musím na toto reagovať,hoci som naozaj nechcela,pretože ILEK to napísal presne.
MIRA choď na detskú onkol. a povec rodičom chorých detičiek,nech nedovolia liečiť svoje malé deti chémiou,ale že ty máš riešenie.....obilné mlieko atď.Sa uvedom už prosím Ťa.Nevravím,že sa nemáme zdravo stravovať,ale už prestaň s tými tvojimi rečami,lebo mi je zle z Teba.

Laurina22

Mira,Zuza...Pise Vam tu Llek,odbornik,lekar.A pise tu presne to,co pisem i ja.

"Ani nadory prsnikov nemaju u absolutnej vacsiny zien nic do cinenia s tym co jedia. "

Dalsia vec,Zuza,netrep tu o antikoncepcii,toto nie je tema o nej...

- mira

Zaujímavé, že nevedia, z čoho to je, ale predpisujú kopec chémie, u ktorej "vedia" že pomôže.
Nevedia ani, že to čo niekto do seba pchá má najväčší vplyv na to, čo sa v jeho tele objaví.

Laurina, popíš bližšie zdravú stravu tvojho známeho, nech mám predstavu, čo ty považuješ za zdravé.
Lek, či je človek tučný alebo chudý, to nič nehovorí o tom, či je zdravý.

zuzi74

Laurina, mne dobru chut k obilnemu mliecku priat nemusis, pretoze ak si pozorne citala, moja nie velmi ukazkova strava obilne mlieko urcite neobsahuje.

Apropo, ini odbornici gynekologovia tvrdia, ze napr. antikoncepcia nie je skodliva...hm, preco asi...ja osobne by som ju nikdy neuzivala.

llek

Vacsina nadorovych ochoreni vznikne tak, ze ich pricinu v nasom kazdodennom zivote nenajdeme a s tym co jeme ci nejeme to nema nic spolocne. Keby ste videli ludi, co nam tu sedia pred ambulanciami, tak by ste tu nasli kompletnu vzorku populacie - chudi, gulati aj tucni, lenivci, sportovci, aj vrcholovi, mladi, stredni aj starsi a velmi stari, gurmani aj vegetariani. Ked 10 rocny chlapcek ma leukemiu - nie je to preto lebo jedol cukriky ci kdesi co ja viem kde mal plasne ako to tu radi niektori deklaruju. Ked u niekoho zistime ze ma lmyfom, tiez to nema s jeho stravou pranic a pranic spolocne, ani nadory semennikov- tam moze pricinou napriklad nezostupeny semennik u chlapceka v detsve a neskora operacia, ale urcite nie to ze v detsve jedol cukriky ci slaninku. Ani nadory prsnikov nemaju u absolutnej vacsiny zien nic do cinenia s tym co jedia. Je to taka unikova vec, riesit donekonecna nezdravu a zdravu vyzivu, lebo je tazke akceptovat, ze ono tie nadorove ochorenia proste vzniknu a dotycny si to nijako, nijako nezavinil a vinika niet.