Viacero nežiadúcich príznakov

Príspevok v téme: Viacero nežiadúcich príznakov
Petrus123

Zdravím vás, bol by som skutočne rád, ak by mi niekto dokázal pomôcť alebo poradiť lebo už som skutočne zúfalý :( všetko sa to začalo zápalom hrdla, liečil som ho bežnými prípravkami, asi tak po treťom dni mi už bolo fajn, ale všetko to začalo nasledujúcu noc, uprostred noci som sa zobudil a už som nevedel zaspať, bral som to, že je to z tepla. Ráno som bol trochu unavený a oťapený, ale nič zvláštne, ale na obed mi prišlo zrazu zle pri stole, takmer som odpadol (zahmlelo sa mi pred očami a spomalilo vnímanie), ako tak som to predýchal a napil sa vody, ale od toho momentu mám problémy, vtedy mi začali tŕpnuť končatiny a celkovo celé telo, mal som pocit slabosti a celkovej nepokojnosti. V tú noc som absolútne nič nespal, nedokázal som zaspať, tŕpli mi ruky a nohy, stále som ich musel mať v pohybe, cítil som obrovský nepokoj, keď som už konečne upadal do spánku, vždy som sa strhol a prudko dýchal, tak isto som cítil búšenie srdca. Nasledujúce dni sa spánok zlepšoval, už som dokázal zaspať a prespal som celú noc, ráno som sa ale budil s obrovskou nervozitou. Aj tŕpnutie končatín sa zlepšovalo, cítil som mravčenie a jemné tŕpnutie len v pravej ruke a nohe, ale aj jemnú necitlivosť na pokožke pravej strany hlavy. Po cca týždni sa mi ale nespavosť vrátila, spal som 2-4 hodiny v noci a prebudil som sa na triašku ako keby mi bola zima, ale chladno nebolo, po triaške nasledovala dýchavičnosť a búšenie srdca, už som nedokázal zaspať späť, vždy tesne pred zaspatím som sa ako keby vyľakal a začalo mi búšiť srdce. Počas dňa je to ako tak znesiteľné, len pociťujem obrovský nekľud v ľavej nohe a ruke, také nutkavé pocity. Dnes je to 9 deň čo mám tieto ťažkosti, som neskutočne vyplašený, vystresovaný a zúfalý. Utorok mám ísť na odber krvi, potom chcem ísť na interné na kompletné vyšetrenia, aj k neurológovi som objednaný, ale to je ešte ďaleko. To čakanie ma ničí a ten pocit, že netuším čo mi je :( má alebo mal niekto podobný problém ako ja? prípadne nejaké rady? Za reakcie ďakujem :)

Emilim

Petrus mozno si zobral na to zapalene hrdlo lieky , ktore ti narusili nervovu sustavu. Tieto problemy co opisujes su psychickeho razu. Neurol a eliceu su na psychicke ochorenia.

RNG

V tele nosime kopu virusov, ktore len cakaju na vhodnu prilezitost oslabenia tela, aby sa premnozili. napadaju vystelmu organov, slinne zlazy, slzne zlazy, nervove obaly/zapaly nervov a dokonca aj mozog.
Sposobuju zapaly ciev a tvorenie fibrinovycy nanosoch na cievach, ktore potom nedovol;ia rychly a efektivny priestup kyslika z krvi do okoliteho tkaniva.
Kedze tych virusopv je coraz viac, najma teraz, je na case si zvysovat viralnu imunitu, inac riskujeme, ze nas mozu vazne poskodit. Pri virusovych lekasri zaujmu totiz vyckavacie stanovisko a nechaju telo s nimi bojovat same. Dovod na to je, ze viralne lieky maju tolko skodlivych postrannycyh ucinkov, ze sa ich odvazia pouzit len v kritickych pripadoch. Ale viralna imunita sa da podstatne zvysit a v prirode je mnozstvo neskodnych antiviralnych, ktore dnes mozes dostat ako potravinove doplnky, pozri cez Google.sk pod rng herpes.
Viacero odporucenych treba brat a z casu na cas obmienat, tak sa clovek najlepsie ubrani viralnym epidemiam.
Zopar spomenutych je rovnako ucinnych , ako viralne lieky minus skodlive postranne ucinky.

Keby v prirode neboli ucinne antiviralne, tak by virusy znicili vsetok zivot na zemeguli.

Petrus123

tak, bol som 6 dní hospitalizovaný na neurologickom, vykonali mi vyšetrenia CT mozgu, MRI mozgu, EEG, lumbálnu punkciu a nič nenašli, nasadili mi neurol na spánok a Eliceu, neviem na čo, asi preventívne alebo nevedia čo robiť :D čaká ma ešte EMG vyšetrenie, pravdepodobne kvôli tetánii a MRI krčnej chrbtice takže ťažká pohoda, odhliadnuc od toho, že moje ťažkosti pretrvávajú bezo zmeny :)

Petrus123

ešte som zabudol dodať, že som počas tých stavov v noci mal aj žalúdočné nevoľnosti, resp. niečo ako nervozitu, aj keď som v noci spal tak ráno som už nevedel kľudne ležať kvôli nervozite... som si istý, že je v tom aj psychika, ale v takomto stave je strašne ťažké sa ukľudniť a racionálne myslieť :(
ešte mávam časté bolesti hlavy, už od malička každý týždeň 1-2x v pravidelných intervaloch, ale tie vždy prešli po tabletke proti bolesti, len sa bojím či to tiež nemá nejakú spojitosť...
Tungsten: vďaka za reakciu, pevne dúfam, že lekári budú myslieť na všetky alternatívy a zamerajú sa aj na tú štítnu

Tungsten

mohla by to byť znížená činnosť štítnej žľazy, hádam všetky príznaky do toho zapadajú :/ vždy je to dokola to isté, búšenie srdca, nervozita, úzkosť, zimomrivosť, nespavosť a pritom únava.... akurát je zvláštne, že to tak náhle prepuklo, ale mohol by to byť nejaký zápal, skús si o tom niečo vygoogliť, tých porúch šž je veľa. to tŕpnutie by mohlo signalizovať málo vápnika, čo s tým tiež súvisí, lebo v šž sa tvorí aj kalcitonín, ktorý má metabolizmus vápnika čiastočne na starosti (hoci dôležitejší je parathormón z prištítnych teliesok). napr. mne štítnu žľazu prednedávnom vyoperovali a ešte v deň operácie som mala ruky úplne stŕpnuté, potom sa to upravilo ale stále sa ma doktori vypytovali, či netŕpnem a brali mi krv, či nemám málo vápnika.
nech ti z krvi zistia aj hladinu hormónov šž a uvidíš hneď, na čom si.