Kúpanie na konci menštruácie

Príspevok v téme: Kúpanie na konci menštruácie
Nemammeno

Ahojte baby, mám taký problém. Dnes sa idem kúpať a myslela som, že už nemám menštruáciu, ale ukázalo sa, že ešte slabo špiním. Nechcem použiť tampón, lebo by bolo bolestivé zaviesť si ho, keďže už to je fakt len slabučké. A dať ho von by bolo ešte ťažšie, lebo by nebol nasiaknutý. Teraz neviem, či nemôžem chytiť nejakú infekciu, keby som sa kúpala bez neho?

lienocka2

Použi tampón, a ak máš už len slabučkú a bojíš sa bolestivého zavádzania, použi najmenšiu veľkosť. Ale tiež si myslím, že nie je vhodný, ak máš ešte slabú menštruáciu ísť sa kúpať bez tampónu. Ale neviem, ako ťa môže zavádzanie tampónu bolieť tak, že si ho ani nechceš dať.

blondula

uz som to niekde pisala.... aspon uz viem,preco by som do bazena s XY ludmi nikdy v zivote nevliezla !! :D fuuj.... ja by som si dala tampon aj do vlastneho bazena a aj keby menzes nemam !!! :D dokonca raz som ho mala aj mimo mojich dni a zaviedol sa normalne a dokonca som ho vlhky vytiahla !! mozno je to aj tym,ze ja byvam az prilis "mokra" :D

ursull

mna skor prekvapuje, ze zavadzanie tamponu je bolestive....to mi nepripada normalne.. Dokonca som citala, ze v pripade navstevy kupalisk u zeny, nie je nikdy na skodu ten tampon zaviest aj v pripade, ze zena nema menstruaciu. A uz vobec nechapem co tato otazka hlada v kategorii sex..

jankaaaaaaaaa

ano mozes chytit infekciu a urcite sa nechod kupat ked mas spinenie preboha! takymito temami sa mi cim dalej tym viac hnusi chodid do bazenou ked citam ze tam zeny chcu chodit s menzesom