Rodičia..

Príspevok v téme: Rodičia..
Katyka23

Mám asi "skoro" najhorších a nejlenivejších rodičov na svete. Nikdy nikam nechodíme a je jedno či rodičia majú dovolenku alebo si vezmú voľno, buď sa vyhovárajú na peniaze/myslím si že dať 3€na plaváreň nie je katastrofa/ alebo že sú unavení z roboty. Sú proste egoisti stále mi vyčítajú, že nič nerobím, lebo to ani nevidia, lebo nemajú na mňa absolutne žiadny čas! Ja by som aj iné veci robila, ale keď oni ma hneď skomentujú, že som neschopná, že to nerobím profesionálne atď, že mám byť dospelá... a Keď chcem byť dospelá, ísť si sama kúpiť veci do obchodu, rozhodovať sa s kým pôjdem von, tak vtedy zasa povedia, že som dieťa že nemám ešte 18r. Ja už len čakám kedy odbije táto hodina a deň a ja konečne môžem byť taká aká naozaj som, a nikto ma nebude dirigovať a nadávať mi. Naši sa stále hádaju kôli robote, kôli tomu že nikdy neboli pri mori atď... Závidia iným ľuďom preto ich ohovárajú a najlepšie je keď Vám povedia: Načo si tu?? .. a pýtal sa snáď niekto mňa či chcem ísť na svet?? nie som krásna, neviem hrať na hudobný nástroj, nemám auto ako detská v iných štátoch a zato som zlá? S nimi sa nedá po dobrom ani po zlom. Moja mam stále sníva o tajnom milencovi, čo by ju finančne podporoval, môj oco si lahne na gauč, a kuká telku. Tieto prázdniny sme nikde neboli, keď som konečne vyžobroňila aspoň nejaké peniaze na oblečenie, plaváreň.. tak mi povedali, že to mám na narodeniny... Oni vôbec nevedia si užívať život , a ja by som chcela aby sme spolu všetci niekde chodili, ale oni radšej doma sedia, a to ešte ani nenavaria pritom máme plný mraziak mäsa.. Vôbec si ma nevážia a jediné čo vedia povedať, že chodím vonku so staršími chlapmi, ale a tí si ma viacej vážia ako moji vlastní rodičia.. Viem, sú aj horšie prípady, keď rodičia chlastú, drogujú atď.. ale čo je toto za život? nikdy som nemala podporu v rodičoch v ničom.. Keď som robila skúšky a urobila som ich povedali: no to musel byť zázrak, alebo že som podvádzala... Vôbec nič o mne nevedia, a to tu žijem už niekoľko rokov, závidím sestre ktorá sa odsťahovala a býva vo svojom, a chce bábetko, naši jej odhovárajú, že nech si užíva život že dieťa je najväčšia hlúposť, tak keď ma nechceli nemali j*bať!... dneska ma už tak vytočili že až.. v NIČOM PRE NICH NIE SOM DOBRÁ!.. Hrozne túžim odísť, a bývať niekde s nejakým priateľom/frajerom v meste, a tak fungovať!... už naozaj nevládzem :-((

Weva

Ja si proste len myslim, ze miesto toho aby si sa stazovala na svojich rodicov (ktori, ok uznavam ziju zrejme nezaujimavy zivot a v mnohom Ti krivdia) mala konecne snazit urobit ten svoj zaujimavejsi. A miesto kritizovania ich venovat sa sebe... Asi to bez Tvojho pricinenia nebude a ani magicka 18 vela nezmeni podla mna. Musis na sebe makat Ty a nie cakat, ze sa zmenia oni.

Ocividne sa nezmenia tak dokedy chces cakat?

Coshida

no to si zas nemysli, že budeš mať nejaké extra výhody od osemnástky ;) to sa len tak hovorí. dokážeš sa osamostatniť len vtedy, keď budeš mať vychodenú školu a budeš zárobkovo činná osoba. len ak by si si dákeho frajera našla, čo by ťa sponzoroval, tak by to možno šlo. ale to nie je správna cesta si myslím ;) sústreď sa pekne na školu, tráv čo najviac času s kamarátmi a rodičov maj v paži...s nimi veľa nenarobíš

Katyka23

wewa... ale tu riesime mojich rodicov.. nie partie... ziadne take partie nemam ako pises.. je to omnoho komplikovane ako to vyzera... keby si zila v hluku, v nervoch, a stazujucich sa susedoch, tiez by si nieco robila nie?... nie je to prijemne nikomu... Ked som mala strazit deti, a prisla som domov na wc, tak tie deti zacali sa tak bat a kricat od strachu ze som rychlo utekala s nim naspat von, aby sa nieco nestalo, u nas je stale hluk...

Weva

No vsak to moze byt i zmiesana partia - a kludne mozu byt i starsi - kopec ludi spajaju veci ako hudba, kultura, umenie, sport - podla mna ak by to malo skutocne nejaku uroven a obsah tak vasim klamat nemusis.

Je ine ak ides niekam sama s "nejakym starsim chlapom" a ine ak nieco zaujimave podnikate ako partia. To uznas sama, nie?

Coshida

no tak ti nič iné nezostáva, len vyčkať, kým budeš dospelá, potom sa ti budú aj brigády lepšie hľadať. no v prvom radse treba strednú dokončiť, aby si mala aké také vzdelanie a vyššiu šancu sa zamestnať. btw - do koľkého ročníka ideš a čo študuješ?

Coshida

akože ja na tvojom mieste - isto by som si hľadala brigádu teraz cez leto. isto iste by som nechcela väčšinu času tráviť doma s takými rodičmi. očividne si o to nejavila záujem, hm? ale tak tvoja vec no.

Katyka23

Coshida.. ano uz som sa pytala po brigadach ale na zaciatku prazdnin som mala 16r.. a do obchodu ani vykladat tovar ma nechceli pustit.. na studentskom sa caka tak 2roky... aspon v nasom meste.. co viem.. kolko ludi ma nad 18r.. a nechcu ich ani na brigady.

Katyka23

Wewa,.... ja uprednostnujem muzov ako zeny..moje spoluziacky... sa spravaju hlupo.. nemame vela spolocneho.. preto sa radsej bavim s inou skupinou ludi,.. so starsimi..

Coshida

ach jaj,dievča zlaté. si si mohla dáku brigádu vybaviť teraz cez prázdniny a bolo by po probléme - mala by si svoje vlastné peniaze a mohla by si s nimi robiť, čo chceš. ale očividne si o to nejavila záujem no.. načo by si sa trepala dakde s rodičmi, keď oni nechcú? však kašli na nich a vytiahni dakde kamošky.