už chcem byť z toho von

sewie

baba!vzmuz sa! dost! dost vyplakavania ze chces z toho von ale konaj!ja som si presla tym istym!ale nasla som si knihy clanky a vsetko co sa dalo o bulimii anorexii a podobne a zitila som ktore jedla spustaju zracie a neskor "zvracacie" zachvaty...povedala som svojej najlepsej kamoske na ake spravanie si ma davat pozor a hoci som bola obcas fakt nastvana ked ma chatila zravka a ona odniesla z mojho dohladu vsetko sladke-mala som pocit ze mi hovori ze som tucna,ale nie, len jej na mne zalezalo a nechcela aby som skoncila nad misou!postupne som sa naucila s tym bojovat sama-ak som sa aj "prejedla" tak som si povedala co uz-o par hodin bude lepsie-pojdem sa prejst, stravim,a hotovo!nelutuj sa!nastvi sa sama na seba a zacni to riesit! ak obcas zakopnes tak co?!?!?!nic nie je stratene-vstanem a idem dalej!keby sme to vsetci vzdali tak ryhclo ked sme sa ucili chodit, doteraz lozime po styroch!

marushik

Moja, hlavne vzdy ked ides jest nieco, tak si povedz, ze to vsetko co si do seba dam, tam aj zostane, teda nejest NIC s istou myslienkou, ze to potom pojde von. Vzdy chod do jedenia s tym, ze to v tebe ostane...a potom predsa len aspon o cosi zjes menej. A dlho to bude tak, ze sa budes citit na prasknutie, no ked si dlhsiu dobu zakazes vracat, budes zmensovat aj svoje davky, z ktorych ides prasknut...to je jedine. A hlavne nemysliet na to, ze to musim vyvratit, lebo priberem, lebo neschudnem. Najprv sa treba zbavit bulimie, dostat sa do pohodky, ze si zdrava a az potom si mozno upravit postavicku pohybom atd., len nie grcanim. Mne to pomaha, aj ked to chce vela sebazapierania nechat v sebe hoci aj tie 4 chleby zajedene tromi veternikmi a zapite pol litrom kakaa....lebo ked si potom mozog zvykne, ze grcat nemozem, nesmiem, tak menej jem, hci len po kuskoch znizujem svoje davky, ale predsa...a ked telo dostava stravu pravidelne, vie ze si ju nemusi setrit, zacne normalne pracovat aj metabolizmus, pretoze ma staly prijem...hlavne pravidelne jest a nemysliet teraz na to ze musim schudnut. Lebo toto nase chcenie to ma cele na svedomi. Ze chceme schudnut, stale dookola...zacarovany kruh. A ked uz budes mat poskodene zdravie, budes na sebe sledovat ista nasledky bulimie (dost zavazne) nic ine ti neostava...tak ako je to aj so mnou po 4 rokoch grcania sa sna zim konecne nemysliet na to ze chcem schudnut, ale na to byt zdrava a slobodena od tej svine....no, a vela kecam, snad aspon kusok je to zrozumitelne.
Vela stastia, moja a sily a trpezlivosti!

M.

TeddyBear_zKE

ach,a zas som sa najedla,aj keď som nebola hladná.. štve ma to,pretože viem,že tykýmto štýlom na seba neoblečiem nič zo svojho šatníka bez toho ,aby mi vytŕčalo brucho a boky :( a to som chcela do školy nastúpiť po lete zmenená,chudá a pekná ..

sati 19

Moja,keď ti teda smiem poradit,na začiatok,keď chceš prestať z zvracaním,prejdi spočiatku na dietnejšiu stravu a zčínaj pomenej,aby si nedosiahla pocit preplnenosti a výčitky.Myslím si,že to čo si napísala,že si zjedla nieje nič tragické-ale v tvojom prípade nebezpečné...Začni pomaly chce to velkú trpezlivosť a sebakontrolu.Bude to tažké,držím ti palčeky.A trochu si zašportuj-žiadny maraton,len tak zlahka..,a hoc po najedení,keď budeš mat nutkanie ist na WC,radšej si urob brušáky a oklam mozog...:-)