Huste a dlhe vlasy - AKO?

Príspevok v téme: Huste a dlhe vlasy - AKO?
wicky

Dobrý deň,

bola by som vďačna, ak by ste mi vedeli poradiť.

Denne si žehlim vlasy (pôvodne ich mam kučerave, no môjmu typu tvare to nie veľmi svedči.. a to je hlavny dôvod), čo spôsobilo zniženie kvality vlasu. Aj napriek pripravkom na žehlenie, kt. použivam - Wella. Kedysi som mala huste vlasy, kt. pomerne rychlo rastli. No v sučasnej dobe su zničene, suche, riedke a končeky sa mi štiepia.

Ocenila by som, ak by ste mi poradili odvedčeny pripravok na ochranu, pripadne kuru, či ine pripravky na podporu rastu i hustoty. Zaujimaju ma len osvedčene \\\"recepty\\\".

Ďakujem Vám.

xy:)

no jednoducho treba prestat zehlit a menej fenovat, inac sa kvalita vlasov nenapravi, ziadna zarucena kura neexistuje. akurat si mozes sem tam spravit domacu masku. tie pripravky pred zehlenim tiez nepomahaju na 100percent.

megi118

wicky,
tak najprv daj ostriht tie zničené,ak sa náhodou štiepia,aby sa neštiepili dalej až ku korienkom.
A potom ako bolo spomenuté nižšie,nepoužívaj nič horúce,čo by ničilo vlas nadalej-t.jest fén,žehlička,atď.Vlas potrebuje zotaviť-takže na to všetko potrebuje čas-a hlavne dobré ošetrenie.Takže zábaly,a šetrne správanie k vlasu-aj farba vlas narúša,tak si rozmysli,či si budeš farbiť vlasy sama,alebo zajdeš za odborníkom-poprípade si vlasy hennuj.Je to prirodna farba a ta vlasom prospeje viac,ako tá chemická.

xyzz

Neprestali ti rásť ani nevypadali, len sa ti polámali.. na to nie je nič len zničené konce ostrihať a na čas nežehliť kým ti to dorastie

jankaaaaaaaaa

na podporu rastu a hustoty nic neexistuje. existuju len vseliake drahe vodicky a tabletky ktore nezaberaju. korienky vlasov si nicim nemozes obnovit ani pridat dalsie aby ti zacali hustejsie rast vlasy.
a to zehlenie urcite nesposobilo to ze ti vlasy prestali rast