Veľké množstvo znamienok na celom tele

Príspevok v téme: Veľké množstvo znamienok na celom tele
Michal151

Dobrý deň. Mám problém so znamienkami. Mám nimi posiate celé telo. Len na obidvoch rukách ich mám vyše 100. Navyše sa mi stále nové tvoria, každý deň si nájdem na tele aspoň jedno nové. Niekoľko má dokonca aj na genitáliách. Slnku sa vyhýbam ako len môžem aby sa mi netvorili ďalšie, čo sa tvoria aj tak. Moje sebavedomie je kvôli tomu úplne mizerné, nenávidím kvôli tomu svoje telo, nechodím kvôli tomu na kúpaliská a vyhýbam sa aj tričkám s krátkym rukávom. Nepoznám človeka ktorý by mal viac znamienok ako ja(a to som veľmi hľadal). Neviete či neexistuje nejaká prírodná medicína na odstránenie aspoň tých najmenších? Alebo aspoň ako zabrániť aby sa mi tvorili nové? Niekde som čítal že na to pomáha kokosový olej alebo repík lekársky, je to pravda? Chcem s tým ísť ku kožnej dať si ich skontrolovať, a chcem sa spýtať ako to prebieha, a že či kontroluje úplne každé znamienko? lebo potom by si na mňa musela vyčleniť celé poobedie... A okrem toho niektoré si chcem dať odstrániť, bolí to? Máte ešte niekto rovnaké problémy ako ja? Lebo ako som pozoroval ostatných ľudí, tak sa mi zdá že som v tom sám. Za rady ďakujem.

ifigenia

Zdravím, počas 3 dní sa mi na ruke objavili znamienka na ruke. Sú síce malé ale obavam sa. Mam ísť k lekárovi alebo ich este nejakú dobu pozorovať? Môžete mi písať aj e mail .

uzneviem

Mne sa v poslednej dobe robia pigmentove (male ploche) a neviem z coho tak zrazu. Vadi mi to pri pohlade do zrkadla, pripadam si akoby som mal nejaku chorobu. Zo slnka to urcite nebude, ja sa prave kvoli tomu neopalujem uz roky. Vieme sa dostat na mesiac, transpantovat srdce, ale znamienko musime rezat? Urcite nie je na to nejaka bezjazvova metoda? Aj laser vraj zanechava jazvy.

meril-y

Zdravim, nekontroluje ti kazde osobitne ona sama, ale existuje uz laserove vysetrenie cca za 30 eur, hodi ta to cele pod laser a on identifikuje kazde tvoje znamienko na tele, ktore je potrebne odstranit, za kazde odstranenie znamienka je potom 10 eur...je to nakladne ale tak lepsie ako chodit s jazvami po tele od chirurga, ktory ti to odstrani rezom...sama s tym mam problem tak viem o com hovoris ;)

talentmania

Znamienka to je normalna vec hlavne ze si zdravy daj si ich skontrolovat a ked ich budes mat v poriadku nak ta to netrapi ved aj herecka Morova ma ich plno a videla som ju aj nazivo a co len si to nemozes vsimat.Alebo si sa stretol uz aj ze ti niekto na to nieco povedal?Mne sa zase robia po kazdom lete pigmetove skvrny na dekolte a na ramenach alebo pehy ci co to je a kaslen nato:))))

luciano

Mám ten istý problém čo ty. Ale ja si z toho, na rozdiel od teba, ťažkú hlavu nerobím. Hovorím si, mám znamienka, no a čo. Nehambím sa za to.

gucciok85

aj ja ich mam vela,od detstva,aj preto som mala nizke sebavedomie,teraz mam 25rokov, niektore som dala odstranit,ale vsetko sa neda,a presne kazdy rok sa vytvoria nove.Tiez ma to trapi,ale s tym nic nespravim,proste to mam v sebe, citala som o tom ze v tele je naruseny niektory chromozom a preto sa tvoria materske znamienka,ja to mam od mamy,aj ona ma vela. ale vies,mi mame znamienka,niekto ma proriazu,lupienku, a tak,nie kazdy ma dokonale telo,ale ver mi doteraz nikomu neprekazalo ze mam vela znamienok,ani jednemu mojmu chalanovi,ani okoliu,nikto sa mi nevysmieval,a to ma tesi. Takze hore hlavu,nesmut zato. Nie si sama s tymi znamienkami :-)

Maros75

Popis tovaru PURECEUTICAL PIGMENTOVÉ ŠKVRNY LIQ 125ML
Zákazníci kupujú tiež
PIGMENTOCEUTICAL 30ML+PURECEUTICAL PIGMENTOVÉ ŠKVRNY LIQ 125ML
Naša cena: 39,07 €
skladom bal. Kúpiť
SUPERPRSIA+ŠTÍHLA LÍNIA PRE ŽENY 90TBL
Naša cena: 38,75 €
skladom bal. Kúpiť
Pravidelné čistenie pleti patrí k základným pilierom starostlivosti o tvár. Svieža a hebká pleť sa pokladá za základ krásy. Hoci sa mnohé veci v starostlivosti o pleť menia, na prvom mieste stále zostáva dokonalé a pravidelné očistenie pleti. Nezáleží na tom, či je pleť mladá alebo zrelá, normálna, suchá, mastná, kombinovaná či citlivá, všetky druhy potrebujú pravidelnú kvalitnú očistu.
Dvojfázový čistiaci roztok čistí pokožku tváre, prirodzeným a nedráždivým spôsobom odstraňuje silne pigmentované bunky epidermy, pomáha pri prevencii tvorby vrások. Znižuje lokalizovanú pigmentáciu na povrchu pokožky.
Ak pravidelné čistenie zanedbáme, čoskoro sa to nepríjemne prejaví aj na pokožke tváre. Farba našej pokožky je určovaná hlavne množstvom, rozšírením a typom melanínu.
Firma Herb-pharma AG v náväznosti na najnovšie výsledky farmakologického a dermatologického výskumu vyvinula špeciálne čistiace prípravky proti vráskam a pigmentovým škvrnám. Základná starostlivosť o pleť obsahuje viacero vzájomne nadväzujúcich krokov. Najdôležitejším krokom je pravidelnosť a prispôsobenie sa aktuálnemu stavu pokožky. Pri odstraňovaní pigmentových škvŕn sa odporúča použiť prípravok z rady fytofontana cosmeceutical PIGMENTOCEUTICAL, ktorá odstraňuje najmä silne pigmentované epidermálne bunky. Prípravok je vhodný pre ženy aj mužov.
Výrobok výrazne ovplyvňuje stav a vzhľad pokožky, a preto predstavujú najvyššiu kategóriu starostlivosti o pleť – cosmeceutical.