Obavy-operácia

Príspevok v téme: Obavy-operácia
Ontário

Čavte. Na konci septembra ma čaká operácia nosnej priehradky. Budem v celkovej narkóze.

Pred časom som bol u doktorky so slabosťami, pripadalo mi to ako od srdca. Proste ako keby som šiel skolabovať, taký veľmi divný pocit. Zobrala mi krv (nič nezistili) zmerala tlak(trochu vyšší!) a predpísala magnéziové tabletky. Bral som ich, počas užívania sa mi to trošku ešte vracalo, no nie v takej miere, len také ako príznaky a hneď to odišlo. Teraz, keď ich už neužívam, tak to prestalo. Len sa občas cítim taký slabý, keď je horúco, aj keď pijem vodu.

Teraz k tej operácii. Mám takú obavu, že čo ak sa neprebudím z tej narkózy. Môže sa to stať? Ak mám nejakú chybu na srdci (u kardiológa som nebol, doktorka ma neposlala k nemu).

Ontário

Keko, u cvokára som ešte nikdy nebol :)
Je to moja prvá operácia, je začiatok septembra, tak začínam pomaly nad tým premýšľať...

Jessi_1111

Milí Ontário,

určite ti musia spraviť pred operáciou ešte EKG A POD. Určite sa moze stať ze sa niekto epreberie ale jeden z miolonov aj to len nejaký chorý človek. Neboj sa. Dnes je uz vsetko dobré. Dopadne o dobre potom napis, ako si dopadol. A tie magneziove tablety uzivam aj ja na vysoky a rychly pulz a tlak. A upravuje sa to. Takže tak. AHojte... :-)

xy:)

myslim, ze ak by si nejaku chybu na srdci mal, uz by na to davno prisli.. kamarat mal tu operaciu nedavno, a povedal ze dokopy to nic nebolo.