liecba rakoviny

svet21

Prepáčte,ale nemôžem nereagovať.Je smutné,že môže niekto písať na tému RAKOVINA takým spôsobom ako rakov.X a milovna......veď to je urážajúce!!!!!Už som sa na tému CA vyjadrovala v iných,súvisiacich príspevkoch,ale toto ma naozj nahnevalo. Súhlasím s TPCH a LLek.Ten,kto tým neprešiel,tak nech aspoň nepíše,pretože nemá zdanie,čo znamená,keď človek ochorie na CA.Neprajem nikomu.LLek,veľká pravda....dôležitá je psych.Takže poprosím...píšte,len rozumné veci.

Klinček

llek: tak nam prezrad co je to naozaj rakovina. A preco tu vlastne mame radit my? "zdravie90" nie je spokojna s doktorom? Mysli si ze jej nepomoze?

llek

To co vam tu preskocilo, co za nezmysly sa tu snazite pisat. Ma niekto z vas predstavu co je to rakovina tak naozaj? Vyzera to tu skor ako vtipnejsi vyhrava, az na to, ze ti co sa pytaju to prevazne myslia vazne.
Po liecbe chmoterapiou sa treba snazit vratit sa do normalneho zivota, jest normalne to na co mate chut, skusit nejake sportove aktivity (primerane celkovemu stavu, vykonnostnemu stavu a veku pacienta) a hlavne sa po psychickej stranke dat do normalu. Telo ma uzasne regeneracne schopnosti, ak je psychika dobra, telo sa zregeneruje aj bez aminokyselin a inych doplnkov

milovna

odporucam uzivanie vytazok z marihuany!!!!su rozne kremy,pasty ktore obsahuju 100% THC ktore zabranuju tvorbe rakoviny a su vyborne k uzdraveniu proti rakovine.vela stastia.skus vyhladat o tom na internete