moja dcerka

Príspevok v téme: moja dcerka
mama67

ahoj mam 37 rokov moja dcera ma 15. tato tema sem asi nepatri ale predsa to skusim. ma chlapca a vravi ze ho lubi ma 15 zakonik vravi ze od 15-tich moze m mat sexualny stik, stale mi hovori ze to je moje telo ale neviem co dalej, mozno som zo starej skoli ze chcem aby moje dievcatko bolo este pannou. ked sa kuknem na ulicu tak 12 rocne dievcata vyzeraju ako 18-19 rocne dievcata ktore uz svoje panenstvo darovali inemu. teda otazka znie mam dovolit svojej dcerke aby ten pohlavny styk mala ? a nekricat na nu ked dojde a povie mi mami uz som to spravila " ako mam reagovat ? prosim surne o radu ja neviem ako sa mam k tomuto postavit , nechcem jej ublizit ani byt zla matka .

ivanecenka

Jajka Ti dobre radí, nežiješ život kamošiek, ale svoj. O nič neprídeš, ak si počkáš, dospelá budeš potom celý zvyšok života. Tvoje rovesníčky veľa razy viac rozprávajú, ako konajú.

jajka001_

kasli na reci kamosiek. tiez som take poznala, co sa len vytahovali a klamali, aby boli zaujimave. sex je zaujimavy len s tym, koho naozaj lubis a kto lubi teba. a musite byt obaja na to pripraveni nielen fyzicky ale hlavne psychicky. predstav si ze otehotnies - a nehovor ze mne sa to nemoze stat. co by bolo potom? si schopna byt matkou? on je schopny byt otcom? asi nie. tak pekne pockajte.

janeta

ja viem bolo to odomna blbe napisat to takto, no ja vidim moje kamaratky ktore vravia ze to je uzasne,a moja mamina vkuse toto vravy,nechcem stratit jej doveru

jajka001_

janeta, ak ti to nemal kto vysvetlit, sex nie je len o tom ze ty to chces, tym ze to spravis, prekrocis hranicu dospelosti a ak to spravis priskoro, ublizis si. ty zrela este nie si ,pockaj este par rokov, neponahlaj sa.

jajka001_

myslim ze mama by taketo veci nepisala. mama by napisala, ako mam vysvetlit mojmu 15rocnemu decku ze na sex ma este cas, ked mi robi doma sceny ze ona je uz velka a vsetky to uz maju za sebou?

Linguistics

15rocna a sex? :-O som asi aj ja staromodna.
Cim viac jej to mamina bude zakazovat, tym skor to spravi. Asi jej to bude trapne, ale sadni si s nou, porozpravajte sa o tom, o sexe ako takom, o ochrane.. keby nieco.

lenka1123

nema 18rokov ty si za nu zodpovedna ako rodic,
a kto, ked nie ty by jej mal poradit
tiez si myslim ze v 15tich je to moc skoro a tiez si uvedomujem ze je ina doba ako bola kedysi
ale mozno aj prave preto je tato doba taka skazena lebo hodnoty ludi sa zmenili