Jogurty pri chudnuti

Príspevok v téme: Jogurty pri chudnuti
malin@

ahojte, prosim Vas ake jogurty su vhodne pri chudnuti?

Snazim sa vynechat vsetky tie tucne smotane, pocula som ze ani tie nizkotucne nie su extra zdrave a kupujem si biely a vacsinou si donho dam sus. ovocie, klasicke ovocie alebo oriesky. Kupujem ten biely od Rajo ale mam pocit ze nema nejak o velmi vela menej tuku ako ine.. vzdy stojim v predajni pred tymi jogurtmi a neviem si vybrat :( poradite mi?

sara11

treba si vzdy kontrolovat zlozenie, obsah tuku by mal mat idealne 3%, obsah cukru by mal byt nizsi alebo aspon rovnaky ako obsah bielkovin, nevhodne su vsetky sladene kde je tych cukrov ovela viac ako v bielych, mne sa najviac osvedcila PROBIA :)

Hemi

ja kupujem Rajo nizkotucny alebo pt taky co ma 0,5% tuku. A k tomus usenemu ovociu, ja som schudla 10 kg, a kazde rano na ranajky mam ovsenu kasu alebo ten jogurt a k tomu 5 susenych sliviek a trocha susenych brusnic.. ked si dam na ranajky trochu zdravej sladkosti, nemam potom poobede chut zozrat cokoladu :) asi tak

Zuzinkaaa

sleduj hlavne zloženie, biely jogurt by mal mať viac bielkovín ako sacharidov, čo je však v dnešnej dobe ťažko nájsť. Ja som taký našla a je to Olma Bio jogurt v takom zelenom tégliku v Tescu ho dostať. Má síce len o trošku viac bielkovín ako sacharidov, ale vždy lepšie ako ostatný jogurt.
A dalej si vyberaj jogurty, ktoré maju v zložení na prvom mieste mlieko..

MetallicA

Maros75 ja s tebou súhlasím ja pri bielom jogurte ani pri j. mlieku isto nebudem pozerať na kalórie lebo to je nízkokalorické samé o sebe:D V podstate všetko čo je na kcal chudobné tak nezasýti bohvie ako, ale taký jogurt biely s dačím aj áno mňa to viac zasýtilo ako chleba v škole. Ja so sušeného ovocia väčšinou len tie slivky polosušené

darkmother

Maros75 uz len ten zdroj... ach. ja pijem bezne napoje light s aspartamom. viem ze je to skodlive ale vyhovuje mi to. a u mna to vazne nepodporuje pazravost a praveze mi to pomaha pri "vyvazenom stravovani" ako uvadzas (vzhladom na kalorie, nie zdravie :))

MetallicA susene ovocie je kaloricke, ale daju sa kupit napr. nesladene susene slivky. tie su z mnohych hladisk vhodne aj pri diete.

inak co sa tyka jogurtov tak sa da kupit od Tami, biely, vola sa zivy jogurt. Biely ma priemerne mnozstvo kalorii (okolo 110 na balenie) a je husty, chutovo velmi dobry aj bez dalsieho.

Maros75

Vďaka nízkokalorickému jedlu priberiete
Faktom je, že diétne výrobky a nápoje majú tendenciu narobiť viac škody ako úžitku, pretože podporujú chuť do jedla a tak vás nútia dožadovať sa väčšieho množstva potravín a napokon získať viac kalórií napriek tomu, že samy sú nízkokalorické. Vyvážená strava a cvičenie je stále najlepším riešením, ak chcete schudnúť.
zena.atlas.sk

xy:)

biely rajo ma urcite menej tuku, je aj dost riedky oproti smotanovym. ja mam velmi rada biely jogurt s medom a orieskami, pripadne cerstvym ovocim, nikdy nie so susenym, jogurt pouzivam aj na cestoviny, jem ho aj so zeleninou, mnamka.