Témy na rozhovor s kamarátom, ktorý nie je moc ukecaný (právnik)

Príspevok v téme: Témy na rozhovor s kamarátom, ktorý nie je moc ukecaný (právnik)
neznama_08

Ahojte, možno vám to pripadne divné, ale chcela by som pomôcť s témami, o ktoré by som sa mohla oprieť "v prípade núdze"... Ide o to, že mám kamaráta, ktorý pôsobí v právnej oblasti, v práci je dostatočne výrečný k téme, pokiaľ človek práve s ním niečo rozoberá i v súkromí, dostatočne to slovne ohodnotí, ale mám s ním ten problém, že ma často pozýva von, chce so mnou tráviť čas, ja s ním tiež - lebo som s ním dosť dlho pracovala, momentálne už nie, ale občas sa stretneme - skôr z jeho iniciatívy, lebo ja, i keď som ukecaná, práve pri ňom mám trochu problém, že o čom sa s ním baviť... Proste musím prelomiť tú počiatočnú bariéru, on sa už potom buď chytí, alebo sa na to vykašlem, no bolo by mi to ľúto, lebo ho mám skutočne moc rada a je mi s ním príjemne... no lepšie bývavalo, keď sme spolu pracovali a chodili sme na spoločné obedy- ale nechodili sme sami dvaja, takže som sa vždy vykecávala s treťou osobou a on sa pripojil, takže to bolo také v pohode. Viem, že chce so mnou tráviť veľa voľného času, lebo stále ma niekam volá, no ja tomu na jednej strane nechápem, lebo občas máme také chvíľky, akože je fakt trápne ticho... a to mi fakt vadí. Neviem, či jemu nie, ale väčšinou tie chvíľky sa snažím prekonať ja tým, že niečo poviem, alebo proste on niečo začne, ale ja fakt neviem.. mám k nemu dôveru, rada by som sa s ním bavila o všetkom, ale proste neviem prekonať ten začiatok. Neviem, či ma chápete. Mám podobného brata, keď netrávi s nejakou kočkou veľa času, tak je taký uzavretejší, ale po čase je už úplne iný a ukecaný, takže proste si myslím, že ten kamarát môže byť tiež taký, lebo keď nie sme sami, ale konverzujeme ešte s niekým, stále máme o čom.
A mňa nebaví stále sa ho pýtať len na prácu, alebo čo ide robiť, alebo čo robil... počasie tiež už preberáme ako dvaja meteorológovia :)), tak fakt nechápem, načo ma stále volá von, keď to takto viazne :( ale ja s ním chodím von rada, len proste ma trápia tie tiché chvíľky... :( poraďte mi prosím, ak máte podobných kamarátov, ako ste to prekonali, ako ste sa im dostali pod škrupinku, keď vidíte, že ten človek by mal aj o to záujem :( Všeobecne nemávam tento problém, a keď som s niekým mala, nestretávala som sa s danou osobou, príp. som sa tomu vyhýbala, no jemu sa vyhýbať nechcem, ale proste neviem fakt... ďakujem veľmi pekne.

neznama_08

ahojte, tak ste mali pravdu, je to z neho vonku. Ma o mna zaujem, ale ja tomu nechavam zatial volny priebeh. Ale uplne sa meni postupom casu. Travime spolu viac casu a byva taky mily, nezny, zacal aj viac rozpravat :))) uplne inak sa zacal na mna pozerat, proste sa usmieva ocami, neviem to opisat... a nakoniec to z ńeho cez vikend vypadlo... neviem, ci mam tomu verit, ale tvrdi, ze sa do mna platonicky zamiloval este na zaciatku, ked sme sa spoznali pred x-rokmi, no mal vztah, nerozmyslal nad zmenou partnerky, az casom zevraj si uvedomil, ze oni dvaja uz nic nemaju spolocne... a ze si proste uvedomil, ze som bola stale v jeho srdci odvtedy doteraz, len nevedel, ci ma u mna sancu. Chapete? pritom som si na zaciatku hovorila ja,ze sancu urcite nemam.. no proste zmena uplne o 180stupnov.. krasny pocit!
Dakujem vam vsetkym za prispevky!

Deria

O-ha! To prislo skor, nez som cakala. Mam podozrenie, ze on hra tiez "hrdinu", no ved uvidime, ako dlho to vydrzi. Co mas robit? Nic, rob to, co si robila aj doteraz, ved aj preto ste radi spolu. Ach, chcem povedat, neplanuj! (Uplne to s tebou prezivam!) Uvidis, treba vychadzat zo situacie. Cas to vyriesi a mozno to bude uz zakratko.

neznama_08

pomoc... bojim sa, ze som sa do neho zamilovala, resp. sa vo mne obnovil ten cit, co na zaciatku, ale len si to proste nechcem za boha pripustit, alebo ja neviem, co to so mnou je... keby som bola tak nad vodou, ako tvrdim, ze mi to je fuk, asi na neho nemyslim tolko casu, ako v reali myslim... :( bolo mi to treba? :( aspon mi povedzte, ze som blba a ze nech sa nad tym uz nezamyslam... som rada, ze ma vola von, niekedy zo seba robim hrdinku a aj ked som velmi chcela, tak som nesla.... no ja sa bojim toho, ze sa namotam a on to pritom nemysli tak vazne... co mam robit? :(

neznama_08

Deria,

precitala som si Tvoj prispevok v teme Z priatelstva laska a myslim, ze to mozno povedat aj o mojom tomto "vztahu" - mas pravdu, aj ked sa nic extra nedeje, aspon som tomu cloveku nablizku a mam moznost ho spoznat viac, ako ho poznam doteraz. A moze ma skor tesit fakt, ze to nie je take povrchne, ako si pisala, ze vzplanie nieco rychle medzi dvomi ludmi - skor ide o chemiu a ako rychlo to prislo, tak rychlo to skonci. Uz som zazila nieco take, bolo to necakane, krasne, rychlo bezhlavo som sa zamilovala, on tiez, tie zaciatky boli uzasne, no postupom casu to zo mna vyprchalo, uz su to 2 roky, jeho to stale drzi, aj ked uz racionalnejsie, ale vidim, ze stale ma zaujem, no mne casom skor zacal liezt na nervy.. paradox je, ze praveze ma dobyjal az moc, bol prehnane pozorny, mily, sladky - a zunovalo sa mi to... som rozporuplna osoba :) Takze ked sa toto, co prave prezivam, vymyka spod mojich prezitych vzorcov, je to mozno len dobre :)

neznama_08

ahojte,

tak sme boli vcera zasa spolu, posedeli sme, pokecali, ale vcera mal dost zlu naladu kvoli praci, tak bol taky nemastny - neslany, resp. este viac, ako obvykle. Navyse sme boli u neho doma na terase, no poznam sa s jeho family, takze to bolo viacmenej normalne, akurat boli prekvapeni, ze sme sa tam vyskytli, ale inak v pohode :) bolo to dopredu neplanovane, ze tam pojdeme. Ocividne cas so mnou travit chce a planuje, co vyplynulo i z rozhovoru, no mne, aj keď je s ním fakt príjemne, tak niečo viac si asi neviem predstaviť.. Včera som bohužiaľ mala moznost opät vidiet aj jeho rozculenu stranku povahy, lebo mal problem v praci, aj ked uz som ho takeho videla, ked sme spolu pracovali, ale proste neviem, nepaci sa mi to.. ku mne nebol nikdy zly ani neprijemny, ale i tak.

Ale asi ste mali pravdu, ze ma mozno zaujem o nieco viac, minimalne teda travit aspon ten cas so mnou.. mozno ma z toho len dobry pocit, ked sme spolu, tak preto vyhladava moju spolocnost, ale pravdupovediac neviem si predstavit, ako sa on prejavuje, ked ma zaujem aj o vztah.. no nic, tento tyzden asi budeme mat moznost byt opät spolu aspon raz, tak uvidim, ci sa to nejako stupnuje k lepsiemu, alebo nie.. :(

neznama_08

ahojte :)

zrejme mate pravdu, v kazdom pripade tomu necham volny priebeh. To koleno mozno fakt nebola nahoda, ale ja sa tiez obcas bez nejakych dovodov dotknem ludi pri rozhovore. Ale bolo to velmi mile, kedze to bolo uplne necakane.

Maoam, praveze to mam asi chorobu z povolania uz :) v praci prave potrebujem sledovat rozne prepojenosti a hladat ich aj tam, kde sa to na prvy pohlad nezda a potom okomentovat vysledky, to je moja slast :))) veeelmi rada pisem take tie omacky vo vyroc. spravach a pod. :) A samozrejme, pracu zasa si nemozem dovolit zanedbavat kvoli netu. Len ked som na to strasne moc myslela, oberalo ma to o energiu k praci, takze som to tu musela vyventilovat a potom sa mi pokracovalo v praci uz lepsie :))) Takze v konec. dosledku je to efektivne pre pracu :) a pisem fakt moc rychlo, takze aj ked je dlhy prispevok, cas pisania je uplna chvilocka, takze moj zamestnavatel nemusi mat obavy :)))

dakujem velmi pekne za vsetky Vase postrehy, moc mi pomahate, ked bude nieco novsie, opät sa ozvem. zatial sa majte pekne a uspesny prac. tyzden prajem.

Deria

Aj ja si myslim, ze sa potesil tvojmu podakovaniu ale nepokladal za potrebne to komentovat. Fiha, to koleno.....nahoda? Neverim.