Lietanie v tehotenstve

Príspevok v téme: Lietanie v tehotenstve
Jana149

Dobrý deň, o mesiac letime na dovolenku ,
na dovolenke by som mala mat ovulaciu, ale neviem ci by sme sa uz mohli zacat snazit o babatko, ovulaciu mam od 27- 30 oktobra a 1.novembra letime domov 10hodinový let + prestup. myslite si ze ak by sa mi nahodou podarilo otehotniet, ze by mohol let ohrozit tehotenstvo?

syndiluca

Tehotenstvo nie je choroba, ak mate vsetky vysledky v poriadku a ste este len v prvom trimestri, nemusite sa nicoho bat. Tehotenstvo je fyziologicke, nie patologicky stav. Dieta ma ochranne obaly.

Veronika1709

Ahojte. Chcel sa spytat som v 6mesiaci a chcem letiet z Ameriky do Viedne co je priblizne 15 hodin . Viete mi poradit ci je to bezpecne a ci mozem letiet v 7-8?

Veronika1709

Ahojte. Chcel sa spytat som v 6mesiaci a chcem letiet z Ameriky do Viedne co je priblizne 15 hodin . Viete mi poradit ci je to bezpecne a ci mozem letiet v 7-8?

p.d.

A sorry, ze som si neprecital vsetky prispevky, ani sam neviem, preco mi to az tak vadi, ked som d., ale ked niekto napise, ze opytat s makkym i. Hallo?

p.d.

Ja mam nick, ze pan d.:) asi viete, co to znamena, precital som si to, co pise autorka, teraz si myslim, ze som na tom este horsie. Fakt poucne a priam neuveritelne. Ano, jednej zene sa to uz stalo, ale neviem, ci aj v takom pripade plati, ze vynimka potvrdzuje pravidlo.

janaka131

ahojte, som v siedmom tyzdni tehotenstva...viem to asi dva dni, mam zaplatenu dovolenku snov v karibiku nebudem vraviet ze to nebola lacna zalezitost a moj lekar sa postavil k tomu asi tak ze bud interupcia a nech o tri tyzdne idem netehotna alebo nech nejdem vobec....nepaci sa mi ani jedna varianta...viem je to dlhy let ale kvalitnou leteckou spolocnostou a som uplne v poriadku to naozaj nemozem ist tehotna a vybrat si obe dobre varianty aj babetko aj dovolenku????
mate niekto skusenosti velmi by ste mi pomohli dakujem

Katka1985

dobry den,
prosim chcela by som sa opytat ci nie je nebezpecne letiet v tehotenstve. Tehotna zatial nie som, ale na dovolenke by sme sa chceli pokusit o babatko, mala by som tam mat prave plodne dni. Letime do Turecka, let trva cca 2,5 hodiny. Myslite si, ze ak by sa nam podarilo otehotniet, bolo by to riskantne? Je mozne, ze by som mohla potratit kvoli letu? Dakujem pekne za odpoved.

Krpec3

Ahojte, tak ja som letela v 20tt do Londýna, čo je cca 2 a štvrť hod. Potom v 21tt z Londýna domov a všetko bolo ok. A potom som letela ešte raz v 35tt na Kos, čo je tiež približne 2 a štvrť 2,5 hod. A domov odtiaľ som letela v prvý deň 37tt, našťastie ma pustili na palubu, lebo väčšinou púšťajú len do 36tt. A všetko bolo tiež úplne v poriadku, malý sa narodil v 40tt. :))