Spadnuta maternica

dracica-vt

Dobry den chcem sa spytat preco mam spadnutu maternicu a krcok maternice ked mam spadnutu maternicu mozem otehotnet a potratit?dakujem.

antijanik

Nechajte to na MJANIKA.To je vseved.Vsade bol a vsetko vie.Uz aj na inych forach maju tych jeho kecov o akupunkture po krk.Nepotrebujeme lekarov.Hlavne,ze mame MJANIKA.Ten tou svojou akupunkturou vyriesi kazdy zdravotny problem.HURA :)

lolo

Však som sa normalne iba spítal. Nerad by som to videl naživo:-)) Stací opísat. To čo si ja obcas strcím spät, je crevo, asi myslís to nie?

mjaník

lolo-prečo poklesne to som popísal,ako to vypadá, vyhľadaj ľudí ktorí tým trpia ,možno Ti ho aj ukážu-pred zastrčením späť

mjaník

nemúdrujte v akupunktúre je to trochu inač, ako sú vaše predstavy.Vaše myslenie zaostáva za myslením akupunktúry,teda veľmi stručne:úlohou sleziny je tvorba energie a krvi a udržanie jej toku.Energia sleziny prúdi smerom hore , do pľúc, kde sa mieša s energiou pľúc a odtiaľ je roznášaná do celého tela.Úlohou sleziny je udržať všetký orgány v tele na svojích miestach.Keď oslabne E sleziny klesajú orgány dolu-napr.maternica,konečník,oblíčky,žalúdok,črevá a pod.-To sa tu nedá takto stručne vysvetliť.Možno inokedy.

hm

janik sa vyzna.
to drzanie myslel do urcitej miery obrazne, ale vy sa do neho obuvate a nedate mu potom priestor.
janik, vysvetli to viac a hotovo.