CHCEM SA ODLUBIT!

Príspevok v téme: CHCEM SA ODLUBIT!
ZamiLOVEna

ahojte.. asi je to troska zlozite ale potrebujem sa odlubit.. mam rocny vztah a viem ze ked ho nebudem lubit bude mi lepsie lenze je to aj troska tazke hladam na nom chyby aby som ho tak nelubila no zistujem ze aj cez tie chyby ho velmi lubim .. POtrebujem sa od toho dostat aby som sa nemusela trapit .. aby mi bolo dobre .. viete neake rady ??? :(

lamborginka

preco si kazit to pekne ,,,uzi si to pokial to je ,,, a zi tym,,,ved to je to najkrajsie ,,,a trapenie nechaj na potom ,,, a mozno ani ziadne nepride ,,a budete vsetky trapenia zdielat spolu ,,,, takto keby negativne nad vsetkym peknym rozmyslame kde by sme boli,,,netreba mat ruzove okuliare ale zas ani nasilu si nicit to pekne ,,,co mame ,, ))to akoby som si kupila nove saty s ktorych sa neskutocne tesim a pacia sa mi ale radsej ich roztrham aby som nebola potom smutna ked sa mi znicia alebo nahodou roztrhnu same ,,, to co by uz bolo ,,treba si to uzivat pokial to je ,,aj take saty ,,, a mozno vydrzia dlho a nikdy nevyblednu a budu take pekne vzdy ,, )

Jaja26

Nikdy nemilujú obaja rovnako a v rovnakom čase. Láska je ako kolotoč, raz si hore a raz dole - môj názor.

A inak mať takéto problémy, že mi je s niekým fajn, tak od radosti idem rozmýšľať, čo keď...... !!!!

Maoam

takto premyslaju aj mnohi co maju davno 40, 50 rokov...ale ti si ako naschval vyberaju prave takych partnerov, ktori by im aj modre z neba zniesli, je to nespravodlive, oni si ziju ako v bavlnke, dostanu vsetko a tym super partnerom ostanu neskor len oci pre plac, tak sebci vedia pekne vyuzit prilezitost, zaujimave ze nikdy nezabudnu mysliet na vlastne blaho a aby oni netrpeli, ale to ci nahodou ten partner neutrpi, ich vobec nezaujima, ani len slovkom to nespomenu...

dudulaaaaaaa

ahoj...ja som na tom podobne ako ty...mam priatela, ktorý je fajn a všetko ale ja mam pocit že ho lubim viac ako on mna a neviem ako sa z toho dostat, pretoze citim sa na to, že on by ma vedel lahšie sklamať (popripade aj podviesť) a ja nedokažem sa ani pozrieť na ineho...aj teraz dosť často mám blbý pocit ze ma podvádza ale on tvrdi ze len ja som (sice by sa s tym ani tak nezveril), ale čo ak ano, alebo ak teraz nie tak neskôr. Pred nim sa to snažim tajiť že mam taketo obavy o náš vzťah ale neviem dokedy to ešte zvládnem. Niekedy je to akoby si s tym pocitom bola sama a niet únku. Hlavne ked sa pohádame a mňa to vezme viac ako jeho. Takže držim palce, pretože budeš potrebovať. Láska je pekná a dobrá vec ale len ked miluju oba rovnako. Lenze v dnesnej dobe akosi chlapi drzia aj vo vstahu akýsi odstup či čo, aby ich to nezlomilo moc ak by došlo k sklamaniu.

kafe

Zamilove.. to čo robíš je niečo podobné ako kupovať si rakvu, hoci si mladá a zdravá. Ale máš pravdu, aj tak raz zomrieš, takže prečo nie? Kúp si rakvu aj s miestom, kde chceš odpočívať.

Sú veci, na ktoré sa nedá pripraviť. Keď ti zomrú rodičia, dieťa.. chceš sa im radšej vyhýbať už TERAZ, aby ťa to menej bolelo a menej ti chýbali, keď sa to stane? Ideš na to dosť zle dievča. Čo máš, si máš vážiť a vychutnať vtedy, keď to máš. A dať do toho všetko/veľa, aby si to aj mala. Vyrovnaj sa so šťastím a nemysli na hovadiny!! Práve preto, že všetko raz skončí si to máš VYCHUTNAŤ a nie rozmýšľať už dopredu nad sprostosťami.

Deria

A to je aka laska, ked sa uz teraz bojis, namiesto toho, aby si bola stastna? Neklames trochu samu seba? Nie je ten strach z niecoho väcsi, nez tvoja laska k nemu?

ZamiLOVEna

lubim ho velmi lenze sa bojim ... on mi hovori ze nemam coho ale bojim :( preto chcem neviem chcem mat ochranu od sklamania aby som ho stratila .. neviem ako to vam vyznie ci sebecke ci co ,... ale viem ze vsetko netrva vecne a nechcem si robit nadeje