Parkinson - RNG

Príspevok v téme: Parkinson - RNG
jvo

RNG viem ze uz ste poradili vela ludom nieco som uz vo fore co sa tyka parkinsona nasla, chcem sa ale opytat konkretne. Otcovi pred par dnami diagnostikovali parkinsona s tym ze ide este na dalsie vysetrenia aby sa to naozaj potvrdilo. Priznaky ako bolesti svalov, klbov, tahsia chodza, zhrbeny chrbat, tras lavej ruky ma. Pisali ste ze to moze byt aj nedostatok B12. Je mozne pri klasickej liecbe ktoru dostal od dr. pouzivat aj prirodnu ktoru ste spominali tymi silnymi B12 -odkaz odstránený- a pripadne l-dopu nasla som tuto www.global-supplements.com. Ak je to mozne doplnit k liecbe ake by bolo davkovanie B12 a aj l-dopy. Alebo s liekmi je to uz silna davka? Dakujem za kazdu radu. Co si myslite o tomto www.orin.sk je to prospesne ci len vyhodene peniaze www.orin.sk (viem ze sko sa venujete liecivam ale mozno budete vediet poradit) A este otazocka viem ze je to asi individualne ale nikde som sa nedocitala ako dlho vedia lieky tlmit priznaky a clovek dokaze ako tak plnohodnotne zit?

RNG

rng forum.sk bolo premenovane na rng.jecool.net z rozhodnutia jeho administatora. Ja s tym nemam nic, ja som len prispievatel do neho.

alicia

jvo,
vyčkaj na všetky potrebné vyšetrenia, či sa choroba potvrdí. Ešte to nemusí byť isté. Poznám prípad, keď pacientku dlhé roky liečili na túto chorobu a nakoniec sa zistilo že ju nemala.Vitamín B12 je vhodné užívať,ale kupovať nejaký prístroj nemá zmysel lebo nevieš čo kúpiš a či to ešte neuškodí.Parkinsonova choroba patrí do rúk neurológa špecialistu a takých na Slovensku máme. Liečba záleží od stupňa progresie choroby, musí sa stav kontrolovať každých 6-8 mesiacov a spôsob liečby závisí aj od veku. U starších pacientov sa používa celkom úspešne liečenie levodopou.Dá sa liečiť aj mozgovou stimuláciou, ale na Slovensku to ešte bežné nie je. Viem že skôr v Čechách. Porucha je v mozgu v bazálnych gangliách - tie sú zodpovedné za pohyb a úlohu to zohráva aj dopamín. Ale o tom si určite niečo prečítaš na nete.
Želám ti aby sa choroba nepotvrdila, príznaky môžu mať aj iný charakter.

RNG

Nuz na ten pristroj sa vyjadrit neviem , ani na tu vietnamsku liecbu. Ale B-12 pod jazyk je pomerne velmi lacne a pomaha to az 50% pacientom, ako pomaha aj Ldopa v davkach 600 az 1200 mg, co uz nie je az take lacne.