Ucho

Príspevok v téme: Ucho
pepi

Zdravim, vedel by mi niekto pomoct? Totiz stalo sa mi to ze ked som si cistil ucho s vatovou tycinkou, tak som si ju nechtiac zastrcil do ucha...a dost to zabolelo, no teraz ma nic neboli...len citim mensi hluk v uchu. A tiez ked fukam nos tak mi tamadial prechadza vzduch. Mal uz niekto podobny problem? Zahoji sa to? Co mam robit?

sami

Zdravím chcem sa opytáť.. ja som dostal uder do ucha a zapiskalo mi v nom a potom som nanho počul tak divne neviem to opisať ako keby tlmene. Ale inak na ucho počujem.A cez ucho ked zapcham nos a fukam tak mi ide vzduch.Stalo sa mi to pred dvoma dnami.Neviete čo to može byť ?? dakujem za Odpovede:)

kuki

Aj ja som pocul o prepichovai bubienka pri roznych ochoreniach ucha. Ale doporucujem sledovat progres spolu s lekarom-teda predchadzat komplikaciam...
.
Ja by som nechcel, aby mi hucalo v usiach pred 80desiatkou.... :-)

syma

zrejme si si poškodil stenu bubienka, malo by sa to zrásť, môjmu synovi prpichli bubienok, aby mu odsali tekutinu z uška a potom tiež trošku na uško nepočul, doktorka povedala, že ak poranenie bubienka nie je veľké, tak sa to upraví, ak nepocítiš zlepšenie do 10 dní pre istotu navštív ušno nosno krčné :)

sam

Mal by si najprv navštíviť krčného ale ja som si raz to isté spravila ešte ako dieťa Dosť to bolelo ale prešlo to.