Zivot s workoholikom

Príspevok v téme: Zivot s workoholikom
malin@

ahojte, mam priatela ktory pracuje ako IT manazer vo velkej firme. Jeho praca je casovo velmi narocna a ja citim ako velmi ovplyvnuje nas vztah. Nema pracovnu dobu, pracuje vzdy ked musi. Chodi na mnoho sluzobiek, pracuje do neskoreho vecera/rana..niekedy dokonca prespava aj v praci. Nezijeme spolu no velmi by sme chceli, len sa bojim ze sa budem citit osamelo, ze ho budem cakat so studenom vecerou a podobne. Praca ho inak velmi bavi a naplna a ja ho nechcem nijak obmedzovat. Zarobit zarobi dobre ale mne mna to nema zmysel ak na mna kvoli tomu nema cas :( ako by ste taketo nieco riesili? Ono sa to neda obmedzit, uz sme sa o tom skusali rozpravat. Musel by zmenit zamestnanie ale to nechcem. Chccem aby robil to co ho bavi a naplna..Tak ako to vyriesit, poradite?

Biva

Ahoj Malina, chcela som sa ta spýtať, zmenilo sa niečo odvtedy, čo si sem napísala tvoj príspevok? Ak nie...nevadí...ja mam ten istý problém...ale pomaly si na to zvykám, cely den mám pre seba a vecer sa ako "správna" manželka teším na svojho muža.:-)

kafe

Ako by som to riešila ja? Venovala sa tomu, čo ma baví a namiesto celého voľného večera s priateľom sa tešila na 30 minút, ktoré s ním môžem byť.
Buď sa s tým vyrovnáš, alebo priateľ zmení prácu alebo sa rozídete.