ako podakovat

tamariška

a bolo to tak, ze som sa na zaver samozrejme spytala co som dlzna a ona ze nic a na tom trvala, aj ked som jej chcela nasilu nieco zaplatit. proste si nic nezobrala. ona je skratka taka. ja osobne si to velmi vazim. nie som lakomec a nechodim k nej preto, ze sa u nej neplati, ale preto aka je. a nema ani zmluvy s poistovnami, takze nema ani z toho prijmy. to viem urcite.

tamariška

ja40, minuly tyzden som sedela u albertovej na konzultacii vyse 3 hodiny a neplatila som ani halier!!! tak neviem o akych mastnych sumach hovoris. ani si neviem predstavit kolko by som platila u ineho sukromneho psychologa v bratislave. u nej sa plati iba prvykrat, ale to vacsina ludi nevie a ked si pozru ten cennik tak si myslia, ze naozaj uctuje za kazdu hodinu. ale to nie je pravda. musim jej na buduce povedat, aby to tam zmenili na tej stranke, lebo potom si ludia myslia, ze je bohvieako draha a pritom je opak pravdou. za to co pre ludi robi si neda ani zaplatit.

ja40

Argot ano je to normalne pre nu,ved si jej uz zaplatila a ako vidim v jej cenniku su nemale sumy. Ja tiez dostavam tringelty od klientov,necakam ich davaju mi ich nasilu,priznam sa,ze niekedy zoberem a niekedy nie.

Argot

Včera som bola u Albertovej, stretla som sa s ňou prvýkrát v živote a bolo mi hneď jasné, že tomuto človeku sa fakt žiadny úplatok dať nedá. Mala mi vydať 1 euro tak som jej povedala, aby mi nevydávala, že to je dobre, ale neexistovalo, dala mi samé drobné centy, lebo eurovku celú nemala ale už som ani nepípla ale som to zhrábla, lebo bolo jasné, že by si tú eurovku nenechala. Niektorých ľudí nechápem. Bola fakt fantastická, ale toto mi je divné, čo je na tom nechať niekomu 1 euro! Ešte sa mi ospravedlňovala, že mi dáva také drobné, ale nechať si to nechcela ani za nič na svete. Je to normálne?

Krajco

Ma cislo 0905 533 077. Ale nemyslim ze ma vyznam jej volat. Asi jej radsej napis mail. Lebo napriklad ja som sa nikdy nedovolal, ale na mail mi odpisala a tak sme sa dohodli. Lebo vsak ona cez robotu telefon brat urcite nemoze a zas cez vikend ma pravo aj na nejake sukromnie. Ale na mail odpovie ked sa jej to hodi, takze tym ju nemozes nijako vyrusit. Podla toho co teda potrebujes.

evelinapav

inak - ja si tu stranku pozeram hlavne kvoli organovym hodinam, je to tam velmi dobre urobene. vzdy mrknem kolko je prave hodin a na co mam davat pozor.

evelinapav

ambulanciu ma v bratislave ako je poliklinika tehelna. ale najdes si to vsetko na jej stranke aj ceny - stranka je alternamedica.sk. je tam dost informacii aj o tom vysetreni aj vselico ine.

bandam

joz, boze! ked uz aj na takehoto cloveka moze niekto napisat nieco skarede, tak uz fakt neviem. vobec ju niekedy niekto z vas navstivil? ved je to dobrak od kosti, co ma to rozda, keby sa dalo, tak rozda aj seba. ved sa aj rozdava uz vela rokov. ti co ju pozname sme pocteni, ze sme mali to stastie sa s nou stretnut.