Vlasova kozmetika MATRIX

brckaaaaaaa

karolinaa8

fialový nie, ale mala som oranžový sprej a ten mi príliš lepil vlasy a vyzerali umelo, neprirodzene.

marry jane

aha, tka ja nezehlim ale mam jemne vlasy kt. chyba objem a s tou sadou co mam teraz som naozaj spokojna. to na kucery som neskusala na co aj kedd mam rovne vlasy ale tak skus ja si myslim ze to bude tiez super ved matrix je skvela kozmetika.

brckaaaaa

marry jane

ja nemám celú sadu, tú si nemôžem dovoliť neustále kupovať. tak mám masku a krém na farbené vlasy, tú fialovú a od l oereal professionnel mám zas mieko na žehlenie.

marry jane

jj, skus i ja odporucam ved to je skvela kozmetika. teraz na leto mam cely rad tejto kozmetiky lebo oteraz sa vlasy velmi nicia tak som zainvestovala. maju siroky sortiment a proste matrix je super.

brckaaaaaaaa

mnamka257

nepočula si o kozmetike matrix? veď je to vlasová kozmetika č. 1 v amerike, dokonca aj významní kaderníci používajú výrobky matrix, keď upravujú rôzne herečky na isté podujatia a luďom je to už veľmi známa kozmetika.

aj napriek tomu, že nemá reklamu. ale veď koľko prípravkov má svoju reklamu, čo beží v jednom kuse za dEň a pritom samotný prípravok nestojí za nič.

a čo ja viem dosť ľudí si ju chváli (veď aj tu na fóre, samé chvaly na matrix, nič negatívne zatiaľ), je naozaj dobrá, ve´d bodaj by aj nie, keĎ toľko stojí a dá sa dostať len u kaderníkov.

vážne skús a až potom si urob vlastný názor a nie na základe toho, že si o tom nepočula Ľudí hovoriť alebo že nejdú reklamy na túto kozm. sama skús a potom posúď.

mnamka257

o takej som este ani nepocula ...podla mna ked nema reklamu a nie je ani bezne dostupna v drogeriach a nai som nepocula si ju niekoho chvalit tak podla mna to neni nic moc...