stale sa mi snivaju zle sny

Príspevok v téme: stale sa mi snivaju zle sny
mimula

takmer kazdy den sa mi snivaju zle sny. Nechapem preco! :( Stale sa mi sniva, ze ma priatel podvadza, alebo ze si nasiel inu, zaujimavejsiu, lepsiu, krajsiu, proste inu babu. Deprimuje ma to a velmi. Neviem co s tym uz robit. Mozno je to odrazom mojich myslienok, mozno vnutorneho strachu, neviem. Strach ze sa to raz moze stat a mozno i nemusi, ale je to tam a zatazuje mi to mysel. Priatel mi sice hovori, ze by to nikdy neurobil, a ze som prenho jedina, len niekedy proste provokuje ..aby som ziarlila. Mmm a niekedy ma jeho spravanie velmi zaraza, hlavne co sa tyka toho co mi povie, ako sa zachova a tak. Mozno az prilis riesim veci, prilis analyzujem, premyslam. No neviem, preco prave taketo sny mmm?? okrem toho dnes sa mi nesnivalo toto, ale o niecom inom. Konkretne o maciatkach. Nasla som ich, a vsetky som si schovala vreciek na mikine, aby som ich zachranila. Lenze ked som potom uz bola doma, ze sa o ne postaram, tak vsetky boli mrtve. Preco o mrtvych mackach. Poradi niekto? dakujem :)

owecka

mne sa sníva o bývalom často a o hadoch...aj som si to skúšala nejako cez snár riešiť, ale z toho mi vychádzali úplné hovadiny...predpovede do budúcnosti...podľa mňa sa v tvojom podvedomí premieta niečo, čo ťa trápi, čoho sa bojíš...možno sa podvedome veľmi bojíš toho, že si tvoj priateľ nájde inú a možno máš pre to nejaké problémy so sebavedomím, neviem, je to len možnosť...myslím, že odpoveď na tieto sny nájdeš len v sebe...ale jasné, psychológ by ti v tom mohol pomôcť, naviesť ťa nejakým smerom:)

mimula

viete co je sila? vzdy som bola holka co je nad vecou, vzdy som vedela ako sa zachovat v roznych situaciach, vzdy som vedela ako sa nemam spravat, a aj to ze vsetko je odrazom myslienok, len prax a realita je trosku ina. Mmm pri psychologovi som v zivote nebola, a ani netusim ako to funguje, a zda sa mi banalny problem ist riesit to s psychologom. Neviem ci by ma nevysmial. :) ale vdaka, pokusim sa prestat riesit veci, co mozno ani nie su, strach moze znicit vela, to viem..

ja40

mimula ty vies co nechces vsak? a vies co chces? ak ano,tak sa na to sustred.
sustred svoje myslienky iba na to co chces a to sa aj stane,ak budes sustredit svoje myslienky na to co nehces,aj to sa stane. taky je zakon :-)
najdi v sebe silu a chtis a namiesto negativnych veci vyslovuj iba pozitivne,napr.namiesto:
"neviem nechcem riesit" pouzi "viem,ze chcem byt stastna a urobim pre to vsetko a to hned teraz!"

bibi123

mimula-ved sama si si odpovedala-trauma z toho, ze sa kvoli tomu rozisli rodicia, tak sup-sup za psychologom, nech Ti odstrani tento blok, lebo to moze skoncit zle,... kamaratka mala nieco podobne, neriesila to, potom jej psychiatricka diagnostikovala depresiu a uzkost a bere xanax na kila...

mimula

praveze osobne nemam s tym skusenost, len no fajn, moji rodicia sa rozviedli vdaka tomu, a inym veciam, len vsimam si blbosti, a stale si kladiem na ne otazky...a tiez tie provokacie zo strany priatela...ja viem ze mala by som byt bezstarostna, vesela, taka aku ma spoznal, len teraz sa nachadzam v obdobi, ktore je pre mna dost prazdne, a neviem uz sa ani nemam z coho tesit...a mozno preto premyslam nad blbostami. Neviem ci psycholog pomoze, neviem zas to tak nechcem riesit..

bibi123

mimula-zajdi za psychologom s tymi snami, bude to nejaka trauma premietnuta v podvadomi... ak sa nezmenis, tak sa s Tebou priatel rozide, bud bezstarostna a neries mozne scenare, lebo si to privolas!!!