Kryokomora

Kýčera

Jenny-p:pokiaľ viem,má tam byť lekár,... a ten Ti mal zakázať vstup,v Tvojom prípade kryokomora bola kontraproduktívna. Ty si potrebovala teplo/infrasauna,.../,nie chlad,ale aj ten má liečivé účinky,len treba vedieť pri kt. ochoreniach. Keďže každá choroba má aj duchovné príčiny,skús popátrať či sa v Tvojom vnútri neobjavuje strach,úzkosť. Ak sa s nimi popasuješ,zlepší sa aj Tvoj lakeť.

jenny_p

@zz55 Mne kryokomora nepomohla, priam naopak, problem vyrazne zhorsila. Mala som tenisovy laket, po rocnej liecbe zapal ustupil a laket bol viac menej vylieceny, ale mala som pocit ze to este nie je uplne okej. Priatel do mna donekonecna hustil ze treba ist do kryokomory, ze ta ma dolieci. Nechcela som tam ist, mala som paniku ze to nie je dobry napad, ale nakoniec so suhlasila. Tak som absolvovala seriu 9 pobytov v kryokomore a 5 lokalnych kryo na laket. Vysledok? Namiesto ustupenia poslednym zbytkov belesti som s problemom tam kde som bola pred rokom, ba mozno je to este horsie ako na zaciatku liecby pred rokom. Kryoterapia mi nie ze nepomohla, ale stav mi zhorsila. Zrejme chlad sposobil ze sa svaly a slachy napojene na laket sa opat poskracovali a postahovali, mam tam zhrubnute a stvrdnute hrcky ktore tam uz pol roka neboli, pri stlaceni/masazi su svaly predlaktia bolestive, pri uplnom zohnuti ruky ma v lakti pichne co som predtym nikdy nemavala. Cize zaver: vyhodenych takmer 100 eur a co sa tyka problemoveho lakta: som zufala, mozem zacat s liecbou zas od zaciatku. Ak mate vnutorny pocit ze kryoterapia a chlad pre vas nie je vhodne, proste tam nechodte. Nemusi to zabrat na kazdy problem, hoci na internete ziadne negativne skusenosti s kryo nikde nenajdete

Naranda

Ahojte,
ja som bola v kryokomore -120`C. Zo zaciatku to bolo zvlastne, bola to mala miestnost kde si isiel do kolecka a nevidel si moc pred seba kvoli pare.Okolo 1 a pol minuty uz zacala byt fakt kosa ale dalo sa to vydrzat do tych 2 ako by sa malo. Ja som bola s mamou a ta musela po minute von, lebo ju to dost psychicky premohlo. Ak idete prvykrat a nieste si isty ze to zvladnete tak odporucam ist s niekym kto to zvladne a bude vas upokojovat. Inac to bolo fakt fajn a potom som sa citila ako po sprche :) budeme v tom pokracovat.

Mimka35478

Vobec sa neboj je to super, chodim do PP do Krxa do Aqua, prvykrat strach opadne druhy krat horsie viac zima mi bola a od tretieho razu v pohode, vobec nemaj strach vybrala som asi 6 vstupov pokozka lepsia, celulitida zmizla, upravila sa mi menstruacia a samozrejme 3 kila dole

ODPORUCAM!!!!!!
ten chlad je suchy my mavame okolo - 35 stupnov, ber to ako v zime u nas - 10 neboj nic ja mam 24 a bala som sa ze tam odpadnem alebo nieco podobne to je vsetko ked si clovek vsugeruje, je to super na vsetko aj na imunitu vobec nestresuj, odporucam :)))

Iveta Michael

ja osobne by som tam nešla...ako sa poznám,nešla by som do toho ani za nič:)

ale ty sa možno odvážiš neviem...ja by som to dobre zvážila predtým.