Laserove cistenie pleti

sjuzi1234

Baby jediný zázrak, kde je vidieť viditelný výsledok po prvom ošetrení je pri použití galvanického prístroja. Redukuje dokonca jemné vrásky a hlboke su o niečo menej viditelne. Je to vdaka tomu že tento prístroj preniká do 3 vrstvy pokožky, a dokáže ju tam krásne prečistiť a zapraviť tam všetky potrebné živiny. Treba vyskúšať na vlastnej koži! Kludne poskytnem aj viac info. Je to zázrak a do 3 rokov bude mať galvanic doma každá žena aj chlap

User_37597

NO NEVIEM ale tato zenska je na dedine a v meste akoze ma kozmeticky salon,robi kurzi,chodi po sutaziach takze nerobila nekvalitne ale proste moja plet nezniesla asi aj ine pripravky a niekoho ineho ako mna na vytlacanie..proste mne staci ako to ja urobim a koniec.

jankaaaaaaaaa

mozno ste boli u nekvalitnej kozmeticky.. lebo sak vsetci vieme, ze si staci spravit dvojmesacny kurz, ci kolko to trva, zaplatit a hned moze hocikto robit kozmeticku.. a potom to aj tak vyzera..

lulu22

:D aká náhoda, toto isté sa stalo i mne. som stále počúvala aké je super ísť raz za čas ku kozmetičke na vyčistenie pleti..tak som to teda išla vyskúšať. hlavne, že všade radia nerýpať do seba, lebo sa to roznáša a pod,ale ona ma tak rozrýpala, že som ešte asi 2týždne vyzerala hrozne, som bola úplne vyhádzaná a deň po červená hrozne :( takže radšej si doma vytlačím nejaký ten vriedok a je pokoj :D

User_37597

presne tak..mimochodom ja som si vzdy doma vytlacala tie cierne bodky(comedony,uhriky alebo ako sa to vola) a vzdy mi kazyd vravel ze si dodrbkam plet ze to musi robit kozmeticka.a tak som raz isla ku kozmeticke asi pred dvomi rokmi.a ako to dopadlo?odisla som od nej a do rana som mala tak zapaleny xicht ako nikdy pred tym.a pritom ked sa vytlacam sama a cistim nemam ani s polovice taku plet ako ked to urobila vystudovana zenska.

lulu22

ja som tu chcela rozpísať niečo rozsiahlejšie, ale v podstate to isté, že nevieme akú má pleť a máme vedieť, či sa zlepší :D hm, dievčatko, ale vo všeobecnosti zlepšenie stavu pleti sa neprejaví po jednom sedení u kozmetičky :)