Te tree Oil

Jobinka

Mandelinka já mám také od DR.Mullera :-) je to uplne uzasne ! :-) máte aj čistiaci gel ?:-) fiha paič sa mi to ako si ho chvalite :-) asi si ho pojdem zajtra kupit :-) a ako často si dávate vy ten tea tre oil ?:-)

mandelinka

pouzivam znacku Dr.Muller, cistiaci gel s Tea tree oil a som s nim velmi spokojna, viacej vyrobkov som z tejto sady nemala ale na tento vyrobok nedam dopustit, akne mam v omnoho lepsom stave, skoro ziadne. odporucam

lochness

no to ti neviem, nepoznam tie znacky ci su dobre alebo nie, ja by som len skor zobrala nieco na skusku ci ti to sadne a ci to vobec bude fungovat a potom si doobjednat zvysok... skus pohladat tu na fore ci niekto nema skusenost s tymi konkretnymi znackami

Jobinka

Inak toto som potom JA JOBINKA :))))) toto je moj nick cez co sa budem prihlasovat vždy :))

Kadza - ahoj som z Holíča je to blizko Skalice a Hodonina :) no akné mám,ale také stredne :-( včera som bola u kozmeticky na cisteni pleti a mám po tem zapalene akné je to dobré,či nie?bola som tam prvýkrát tak neviem ..robíš kozmeticke poradentsvo ?:_) nemohla by si mi dat na seba e.mail ?:-)

lochness - já použivam Te tree Oil od Dr.Mullera :-) ja moc Oriflame neverim :-) Ja mám značku RYOR a AKNESTOP :-) a chcela by som si od nich objednat celu sadu , mám či nemám ?.)

lochness

ja pouzivam 100% tea tree oil z Yves Rocher, stoji okolo 5-6e a je skvely na vyrazky, ranky, pluzgiere, kadeco... ak myslis tu sadu z Oriflame, no neviem neviem, tam to je len z vytazkom cajovnika, takze slabsie, ja som odtial mala len tu taku tycinku s vodickou a bola taka neskodna, nepomohla ani neuskodila... a pouzivam este AB pletovu vodu s cajovnikom, ta je fajn... podla mna skus nieco a uvidis co to spravi (ja by som skor asi kupila jeden vyrobok na zaciatok a nie rovno celu sadu, aby som si potom nebuchala hlavu ze vyhodene peniaze, ak to nesadne :D)

Kadza

Ahoj Jobinka. Kolko mas rokov? Mas aj akne? Si z Bratislavy? Robim kozmeticke poradenstvo a mozem ti pomoct s tvojou pletou a ked chces aj ta nalicim. :-) Daj vediet.