Blok

rexton

čerešna veď práve že sex nie je len o deťoch.Už pracujem na psychologovi ale viete bývam v malom mestečku kde každý o každom vie.Mám známeho jedného psychologa skúsim to cez neho čo on nato povie.Zatial Vám všetkým veľmi pekne dakujem za rady.ja sa ozvem keď bude niečo nové.Mám strach aby nenašla toto forum lebo aj bez toho mám problémov dosť.S pozdravom Rexton.

čerešňa

rexton tak nečakaj na ten zázrak, ale konaj ! Ako Ti tu radia aj ostatní, vyhľadaj psychológa a s jeho pomocou sa určite niekam pohneš. Píšeš, že ty nemôžeš mať deti. Možno to ona vidí tak, že načo sexovať, keď aj tak dieťa nesplodíte, ale sex predsa nie je len o tom.

Anaya

REXTON--- Nechápem, že si to nezačal riešiť už oveľa skôr. Teraz to bude možno oveľa ťažšie. Jej správanie nie je normálne a potrebuje pomoc odborníkov. Určite má za sebou veľmi zlú skúsenosť v tomto smere a ak je slabšej povahy,tak ju vo svojom vnútri nedokáže spracovať sama, bez pomoci odborníkov.
Možno by bolo dobré, keby si najprv zašiel za nejakým psychológom a poradil sa s ním, ako ju presvedčiť, aby sa zverila do rúk odborníkov. Toto sám nevyriešiš.

AdamKrt

rexton Dnes 20:34 - a co povie, ze preco to nechce, preco to ma byt tabu ? Toto je detinske spravanie. Je chora, ma problem, co jej je ? Preco schovava hlavu do piesku. Poloz jej konkretne informacie a trvaj na odpovedi.

Nemala nejaku zlu skusenost ? Napr. neprezila znasilnenie ?

m25

a chceš mi povedať, že tých 15rokov si nemal poriadny sex?? ani raz si nemal milenku??? tak tomuto teda neuverím :DD či čakáš na zázrak?!

rexton

slnečnica deti nebudeme mať lebo ja ich nemôžem mať najprv som ja behal po vyšetreniach a keď mala isť ona tak nešla.
Adam krt pýtal som sa nie raz ale tisíc krát ale na túto tému sa ona proste nebaví a koniec tabu.A rozvodom som hrozil nie raz potom plače a je to ešte horšie.
Ta3 viem že my všetci radíte dobre vieš niekedy si pripadám už ako blázon ja.Žijem s niekym 15.rokou a robím si to sám. S pozdravom Rexton

ta3

Fiha, potom je to naozaj vazny problem, o takom niecom som este nepocula a to uz davno nie som teenagerka. Hm, 9 rokov manzelia a nic, Vase manzelstvo vlastne nie je naplnene, je to proti akejkolvek logike, preco sa potom vydavala?, je to aj proti prirode lebo sex je prirodzena potreba kazdeho normalneho jedinca, tam je vazny psychicky problem a obdivujem Ta, ze si to tak dlho znasal, ako tu uz bolo povedane sam to urcite nezvladnes, potrebujes odbornu pomoc od sexuologa alebo lepsie od psychologa, takto podkuty sa snaz s manzelkou otvorene o tom hovorit a ak bude stale nepristupna, potom bud tvrdy a daj jej vybrat, bud manzelstvo so vsetkym co k tomu patri alebo rozvod (v takomto pripade asi staci iba anulacia manzelstva), takto zit nemozes, toto nie je normalne manzelstvo a Ty mas predsa pravo na zdravy sexualny zivot, inak to moze aj Teba poznacit psychicky a casom urcite aj fyzicky, preto urcite seriozne zacni Vas problem riesit, vela stastia