Pharmatex- potrebujem poradiť

Príspevok v téme: Pharmatex- potrebujem poradiť
Miska_Pipiska

Dobry den, s priatelom sme spolu dva a pol roka a ako antikoncepcny prostriedok pouzivame kondomy. Radi by sme to zmenili, ale zial nemozem pouzivat HAK zo zdravotnych dovodov a dieta si dovolit nemozeme.
Rada by som sa dozvedela ake mate skusenosti s Pharmatexom, ci uz zle alebo dobre, ci nezradil, ci je vsetko bez problemov, je lepsi krem alebo globule? Jednoducho, rada by som vedela ako sa vam s nim dari :)

Ak by som ho mala zacat pouzivat, zaujimalo by ma, ci je spolahlivy aj bez kondomu (o ten kondom sa mi jedna, uz by sme ho nechceli pouzivat) a ci mate aj nejake skusenosti s ejakulaciou vo vas, popri pouzivani Pharmatexu.Bez problemov?

Ak by ste mi vedeli poradit aj nejaky iny bezhormonalny antikoncepcny prostriedok, bola by som rada.

Samozrejme, ze este navstivim aj svojho gynekologa, ale rada sa dozviem aj nieco zo skusenosti.
Dakujem

mayusik

ahojte, no ja som skusala tie gloule prvy krat to bolo fajn, druhy a treti krat som to uz nevyrdzala kvoli hroznemu paleniu. Pise sa to aj v neziaducich ucinkoch, neviem asi to je nejaka alergicka reakcia.

a s tym mydlom je aj pred pouzitim nielen po. Zasa tych 5 min nie je az take negativum ako to vytekanie po a ten zvlastny pach...

jaannee

a ako je to s použitím mydla na hygienu u muža? tiež platí že 2 hodiny pred nepoužívať mydlo aby sa nenarušil účinok?

bazalka

Ahoj, my sme používali Pharmatex globule asi rok a vždy naplno, bez žiadnej ďalšej ochrany a všetko bolo o.k. Nemám pocit, že by globula nejako moc vytekala, možno potom na WC, ale to sa predsa dá čakať, hádam tá tabletka neotane v tebe. negatívom je len to, že musíš po zavedení tabletky čakať 5 minút a 2 hod. po stykusa neumývať mydlom.

maruska82

aj globule vytekaju?:(..chcela by som ich pouzivat, ale som vlhka aj bez toho..neviem si predstavit este niečo "naviac"

lelenana

My uzivame pharmatex globule, je to fajn ale smrdia a po styku vytekaju takze to nie je vhodne pouzivat vzdy a vsade :) Pouzivame ich bez kondomu, ale kombinujeme ich s prerusovanou sulozou. Mna osobne ked ich mam v sebe dlhsie trosku zacnu palit ale to ma len par ludi taku reakciu... treba skusit :)