Častý herpes

RNG

Opakovanie do nekonecna...
Na herpes a ine viralne pliagy,co sa v nas cely cas zdrzuju si treba posilnit viralnu imunitu najmenej jednym alebo lepsie viacerymi doplnkami, co si mozete najstt cez Google.sk uvedenim slov rng, herpes. Pridavam este par inych co mozu pomoct tiez a to je monolaurin, citral, berberine a uz uvedenu stavu/miazgu zo stromu croton lechleri pod menom Sangre de Grado.

zuzulko

herpes je pliaga. antivirotika zaberú na chvilu, pomoc treba hladať v preparátoch s prirody. oslabená imunita a stres sú hlavné príčiny . spravne ste odporúčali energi a dračiu krv. vhodny je aj baktevir či vironal, dobrý je aj medvedi cesnak. okrem toho testovaný v nemocniciach a plne prirodny je herpik. je dost drahý ale účinný majú aj svoju stranku klikni Herpik

Carie

Tu draciu krv som prave pozerala, rozmyslala som ze ju skusim. Tiez mam problem s castym herpesom, hlavne v poslednej dobe to bola uplna hruza. No ja sprosta som si dala tetovat pery, tym som si ich podrazdila a preto sa mi to furt robilo, ale nevedela som to, ani kozmeticka ma na to neupozornila a to som jej hovorila, ze mavam casto herpes. Teraz beriem antivirotika Famciclovir a mam pokoj, len neviem ako dlho mi to bude doktorka predpisovat, dufam ze dlho.

soffa

skus draciu krv z pripravkov Energy.su to kvapky z nejakeho stromu,tusim zaberaju na celkovu imunitu.beru sa 3 tyzdne potom je tyzden pauza a zase.celkovo 3 mesiace.mne to pomohlo a velmi.stoji to okolo 20 eur.

ultra01

Herpes je pliaga a naozaj, má ho každý človek v sebe- je to ako s rakovinovými bunkami ,ale ak ho raz niekto dostane, tak sa sa toho už nevie zbaviť a naozaj najskôr reaguje na stres a oslabenú imunitu.Tiež som to mala veľmi často,teraz sa mi vyhodí raz za čas. 2-3x do roka. Ja som detoxikovala organizmus-veľmi mi pomohol produkt xyngulár a výrobky z JUST firmy. Ak chceš vedieť viac ozvi sa na ultra01@azet.sk

Maros75

4lovek- nezbavis sa ho uplne!!!!!
Je to hovadina........ja som mal herpes po celom tele v detstve a aj v ustnej dutine,bral som kopec kortikoidov,lielov Herpesin,masticiek kortikoidnych. Mne to preslo az po rokoch a to tak,ze som raz dostal teplotu nad 40stupnov.Vtedy akoby utalo a teraz mam ho tak raz za pol roka na perach.

človek

nemáš pravdu mamuliatko. ja som sa po ročnej intenzívnej antivírovej liečbe vírusu herpes zbavil. nebolo to príjemné, ale je odvtedy už 11 rokov a žiadny herpes som nemal. a stresov mám v živote habadej. predtým som ho mával minimálne raz do mesiaca, niekedy aj častejšie.

mimuliatko

Herpes vám z tela nikdy neodíde,nezbavíte sa ho nikdy.Keď ho raz dostanete,máte ho už navždy.Tento vírus ,,prespáva´´ v zadných spinálnych gangliách a čaká na situácie ako je stres,oslabenie imunity,menzes,choroba, kedy vyleze a znova spôsobí tie nepríjemné pľuzgieriky.Ja osobne s tým mám skúsenosti a určite vy čo sa herpesom trápite mi dáte za pravdu,že mastičky a náplaste nič nevyriešia.Na herpes musíte pôsobiť zvnútra a to liečivami (aciclovirum),ja užívam momentálne Herpesin,mám po náročnej skúške tak sa mi zase vyhodil,na konci mesiaca budem vrelo očakávať ďaľší herpes,lebo mám ešte jednu :D tak sa držte :)

Maros75

Daj si predpisat Acyclovir.
Liek je určený pre dospelých, mladistvých a deti pri infekciách vírusom herpes simplex, vyvolávajúcim prostý opar (herpes simplex), zvlášť pri oparoch kože a slizníc genitálií (primárny a často sa opakujúci opar genitálií). Prevencia infekcií herpes simplex u dospelých pacientov s oslabenou imunitou a u pacientov, ktorí sú vystavení zvýšenému riziku napr. po orgánovej transplantácii. Opakované preventívne podávanie prípravku sa používa u dospelých pacientov s ťažkým a častým opakovaním oparu (herpes simplex) na genitáliách.

Viac na: www.adcc.sk