Vykazuje vas lekar na vas nacierno ukony a lieky? Viete to zistit jednoducho!

Paciient

Ja by som toto riesil, iba ak by som z toho nieco mal. Je mi uplne jedno, ak by na mna moj lekar nieco vykazoval, co by nemal, ak by ma to nic nestalo, co je samozrejme, ak by to robil, lebo inak by som ho mohol zalovat za sposobenu skodu. A je to moj lekar, kde by som si zhanal ineho?
Ine by bolo, ak by ma motivovala zdravotna poistovna, ze by mi napr. vyplatila 50% zo skody sposobenej lekarom, vtedy by to bolo win-win, ze poistovna usetri na skode, ktora by bola o polovicu nizsia a aj ja by som z toho nieco mal. Je to to iste ako ked kradnu politici, ze ja z toho nemam priamu skodu, tak nejdem do ulic protestovat.

Laurina22

Ak zistite ze vas lekar si dal na vas preplatit fiktivne ukony,nahlaste to priamo na poistovnu.

Mame dost takych pripadov.

uhlie

Pri vypovediach lekarov sa pekne oddeli zrno od plevela. Ti, co dali vypoved pravdepodobne nepodvadzaju. Ti, co nedali vypoved maju asi za usami. Riesenie?

Tych, co dali vypoved treba zobrat naspat a tych, co nie, treba vyhodit.

branok

tak dufam, ze vam moj clanok pomohol...dnes si viaceri ludia zaziadali o heslo. prosim posunte tento moj blog aj svojim znamym.

branok.blog.pravda.sk

lulu22

no ale tam na tej stránke musíš íst dole a je tam niečo ako "chcem sa zaregistrovať ako poistenec"..a to klikneš a už sa budeš registrovať :))

jankaaaaaaaaa

lenze neviem kde sa mam prihlasit. ked kliknem na link elektronicka pobocka, presmeruje ma rovno na stranku kde sa zadava meno a heslo. ale ja ziadne meno a heslo nemam

lulu22

ja mám tiež dôveru. klikni na ten link hore a tam už budeš mať odkaz, že kam máš kliknúť, ak si v dôvere a tam už sa prihlásiš a oni ti pošlú mail o pár dní s tvojím menom a heslom.

jankaaaaaaaaa

ja by som si to zo zvedavosti pozrela.. ale neviem ako sa k tomu dostat. mam doveru, ale nemam ziadne prihlasovacie meno ani heslo, ktore tam treba napisat