Bolesť

Príspevok v téme: Bolesť
ginger67

Zdravím... mám taký problém, že ma pichávalo už niekoľko mesiacov (len pred menštruáciou) v ľavej časti podbruška vždy v jednom mieste, teraz mi MS mešká, ale len pár dní.. a ako mám panvovú kosť na ľavej strane, tak vedľa nej mám niečo také tvrdšie, nieje to hrčka alebo čo ani to na pohľad nie je vidieť, a trochu to bolí na dotyk a keď sa natiahnem, tak mi bolesť vyráža až do toho miesta, kde ma pichávalo a je to dosť výrazná bolesť.. mala som ísť k lekárovi skôr, nie to takto zanedbať, tak mi to tu prosím nevyčítajte, a chcem sa spýtať či neviete, čo to môže byť a či je to vážne?

lenon

mam problem po operacii stehenej kosti kedze bola po zlomenine operovana prava kost tak po namahe a zatazi na lavej strane ma bolo ukrutne chrbat a krize aj tizden a nemozem si pomoc od sestricky som chcel nieco od bolesti kedze aj po prepusteni som tam chodil nadalej na inekcie proti tromboze a poslala ma za lekarom tak to nechapem a tabletka mi na to nezabrala este aj teraz mam bolesti co mam spravit?

jajka001_

ginger - nikto ti bez vysetrenia zodpovedne nepovie, co ti je, chod ku lekarovi a necit sa trapne ze si nesla skor.

jankaaaaaaaaa

mna neboli. od kedy som mala prvu mesntruaciu v zivte. bolesti som mala tak dokopy asi 4x. ked som zacala uzivat hak, bolesti som mala kazdy mesiac. od kedy som hak vysadila, zase o menstruacii ani neviem

jajka001_

mna to boli vzdy a nepoznam nikoho koho by to nebolelo. nehovorim o brutalnych bolestiach, tie nie su prirodzene.

jajka001_

bolest je uplne normalna, ved sa ti odlupuje vystelka maternice. je to znak ze sa mas setrit lebo telo ma zvysenu spotrebu energie.