Chloe prvý krát :/

Príspevok v téme: Chloe prvý krát :/
Monii

Dobrý večer :)
mám 16, v pondelok 19.9. som bola u gynekológa kvôli meškajúcemu menzesu (zatiaľ 24 dní) a dostala som injekciu do riťky :D povedali mi že menštruácia sa dostaví do 7-10 dní takže ešte stále na ňu čakám s otvorenou náručou :P a tiež som doktora poprosila o antikoncepciu (priateľa nemám, mám veľmi zlú pleť a nepravidelný cyklus), predpísal mi Chloe, ale nerobil mi žiadne vyšetrenia, iba sono, skontroloval mi vaječníky, skonštatoval že s nimi nie je žiaden problém a len tak z ničoho nič mi predpísal Chloe. Čítala som si na nete rôzne fóra a baby tam písali, že niektoré majú všetko v poriadku, ale niektoré majú strašné vedľajšie účinky a podobne. A ja sa ich veľmi bojím, aj ked som chorá a mám nejaké antibiotiká a sú tam napísané nejaké hrozné vedľajšie účinky, tak ich nejem.. ja sa vedľajších účinkov strašne bojím :) tak prosím, mohli by ste mi na to niečo povedať? :/ a ešte by ma zaujímalo, že ked krámy dostanem napríklad v stredu, mám začať s tabletkou pri ktorej je napísané že je na stredu? alebo tie dni sú tam len na okrasu? :P Ďakujem za odpovede :))

Monii

tak zatial som zjedla 3, uvidím čo to spraví.. a ked mi nesadnú tak čo mám robiť ? ísť zas ku gynekológovi? .. a mám ic potom nadalej jesť alebo mám hned prestať ?

jankaaaaaaaaa

ked sa bojis vedlajsich ucinkov tak ich neber. a navyse hak do konca zivota uzivat nemozes a po vysadeni tabletiek sa ti plet zhorsi ovela viac ako ju mas teraz. a navyse brat v 16tich rokoch hak je dost odvaha. a to ze mas nepravidelny menzes urcite nieje dovod nato aby si brala hak.. a len tak mimochodom tato hak ma navyssi obsah hormonov zo vsetkych na trhu.
a ano , ked dostanes menzes zober tabletku zltu s oznacenim str. a tie dni su tam v podstate len na okrasu alebo nato aby si sa vedela lepsie orientvoat a nezabudala na tabletky ci si ich zobrala ci nie. hlavne si precitaj pozorne cely letak, tam je napisane vsetko.. aj o rakovine a pod.